Vård online
Vård online

Överläkare/ Biträdande Överläkare / Specialist till Urologsektionen

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-06-03

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Om oss

Urologsektionen är inriktad mot operativ och särskilt minimalinvasiv (Robot) urologisk kirurgi. Vi använder oss av den senaste behandlingsmetod med grönlaser för förstoradprostata. Vid sektionen handläggs och färdigbehandlas kirurgiskt urologiska patienter med sjukdomarna: tumörer i prostata, njure och urinblåsa samt testikel; urineringsproblem pga godartad prostataförstoring, sten och förträngning inom de övre urinvägarna. Dessutom behandlas patienter med besvärande tillstånd inom genitalia som t ex vattenbråck, förhudsförträngning mm.

På Urologmottagningen finns den senaste utrustningen för urologisk diagnostik, och för polikliniska ingrepp. Här genomförs bland annat perineala fusionbiopsier (där vi är ett utbildningscentrum), cystoskopier och andra mindre ingrepp i lokalbedövning. På mottagningen utreds och behandlas patienter med urinläckage och andra blåsstörningar samt erektionsstörningar efter kirurgi. Här bedrivs en sjuksköterskeledd erektionsdysfunktions-mottagning samt en rehabgrupp efter prostata kirurgi. Dispensär sjuksköterska mottagning för cancer uppföljning är väl etablerad.

Sedan hösten 2017 är nu Prostatacancercentrum en etablerad verksamhet med ett tätt uro-onkologiskt samarbete genom samtliga professioner kring patienten. Här bedrivs ett optimerat och snabbt flöde för patienter med prostatacancer, med en komplett vårdkedja. Prostatacancercentrum har också etablerat ett starkt samarbete med övriga urologenheter.

Om rollen

Verksamheten växer och vi söker därför Dig från nybliven specialist till överläkare som är intresserad av att jobba med oss.  I arbetsuppgifterna ingår deltagande i bakjourslinjen, mottagnings- och avdelningsarbete, operativ verksamhet i form av transuretralkirurgi, sten- och skrotalkirurgi, mm. Robot- och laparoskopisk kirurgisk erfarenhet är fördelaktigt. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken. Du erbjuds en trivsam arbetsplats med duktiga medarbetare med patienten i fokus, en lärande organisation samt en arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med specialistkompetens inom urologi. Du är positiv person med intresse av och förmåga att arbeta i team. Du gillar att ta ansvar, engagera dig och arbeta med tydliga mål. Du är engagerad i teamet och i den fortsatta utvecklingen av en nytänkande vård. 

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet till personligutveckling, flexibilitet och individanpassning
  • Egen utbildningspott
  • Bredda din kompetens inom urologi
  • Nära samarbete med andra yrkesgrupper och sammanhållet fokus på urologi
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra
  • Möjlighet att hyra personalbostäder nära sjukhuset
  • Friskvårdsbidrag på 3000 kr
  • Fri tillgång till vårt gym 
  • Förmånsportal med en mängd erbjudanden (SL-kort, gymkort, rabatter)
  • Kollektivavtal

Villkor 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rami Klaff, Överläkare Sektionschef , Tel:08-58703317

Charlotte Söderman, Facklig representant , Tel:085870100

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.