Vård online
Vård online

Överläkare/ Biträdande Överläkare/ Specialistläkare till Onkologsektionen

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-06-13

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Om oss

Sedan 2016 bedrivs onkologisk verksamhet på Capio S:t Görans Sjukhus. Vi är nu 20 specialister och 10 ST/underläkare. Vi har ett bröstcentrum, ett prostatcancercentrum och ett tarmcentrum där vi behandlar patienter inom de olika diagnoserna. I respektive centrum finns ansvar för hela processen inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Inom varje centrum finns samlad kompetens med bland annat onkologer, kirurger, urologer, plastikkirurg, psykiater, rehabkoordinator, paramedicinare, sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer. Vi har en gemensam dagvårdsavdelning för behandlingar för alla flöden.

Forskning och utveckling är en integrerad del av vårdprocessen och vi har en klinisk prövningsverksamhet med fyra forskningssjuksköterskor.

Vi arbetar hela tiden i respektive flöden men också för att stärka och hålla samman onkologin. Vi har sex vårdplatser i samarbete med medicinkliniken. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patientrådgivare.

Om rollen

Verksamheten växer och vi söker därför Dig från nybliven specialist till överläkare som är intresserad av att jobba med något eller några av våra flöden (prostatacancer, kolorektal och bröstcancer). Vi har samlad verksamhet runt patienten och trots att vi växer så har vi fortsatt sammanhållen onkologi och samverkar mellan tumörgrupperna dagligen. Vi strävar efter att arbeta i team och försöker utöka tiden till patientvård genom att minska på administration genom att ha administratörer. Det finns goda möjligheter att forska men här finns även andra möjligheter till utveckling.

Vi söker onkologer, som vill vara med och fortsätta att bygga upp och utveckla den onkologiska verksamheten på Capio S:t Görans sjukhus.

Så här säger några av dina framtida kollegor

"Korta beslutsvägar med chans att påverka"
"Vi vill tillsammans skapa den bästa vården och den bästa arbetsmiljön"
"Vi strävar efter att utveckla och utvecklas tillsammans"
"En liten klinik med stort fokus på gemenskap"
"Vi testar, vi utvärderar, vi testar igen"

Dina kvalifikationer

Vi söker både dig som är nybliven specialist, överläkare eller biträdande överläkare inom onkologi. Erfarenhet från annan tumörgrupp ser vi som berikande.

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet till personligutveckling, flexibilitet och individanpassning
  • Egen utbildningspott
  • Bredda din kompetens inom onkologi
  • Nära samarbete med andra yrkesgrupper och sammanhållet fokus på onkologi
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra
  • Möjlighet att hyra personalbostäder nära sjukhuset
  • Friskvårdsbidrag på 3000 kr
  • Fri tillgång till vårt gym och handduksservice
  • Förmånsportal med en mängd erbjudanden (SL-kort, gymkort, rabatter)
  • Kollektivavtal

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Erika Isaksson-Friman, Sektionschef, Tel:08-58701849

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.