Vård online
Vård online

Överläkare/ Biträdande Överläkare/ Specialistläkare till Bröstsektionen

Sista ansökningsdag: 2022-07-17

Publicerades: 2022-06-14

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre.
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga.
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Om oss

Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus har sedan 2016 ansvar för en tredjedel av bröstcancervården i Region Stockholm. Hos oss jobbar tio kirurger med specialisering inom bröstkirurgi.  Vi har uppdraget för hela processen inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Utöver bröstkirurger finns samlad kompetens med bland annat plastikkirurg, onkologer, psykiater, rehabkoordinator, paramedicinare, sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer. På sjukhuset finns även ett Prostatcancercentrum och ett Tarmcentrum. Vi har en gemensam dagvårdsavdelning.

Forskning och utveckling är en integrerad del av vårdprocessen och vi har en klinisk prövningsverksamhet med fyra forskningssjuksköterskor. Ett flertal prospektiva kliniska studier drivs ifrån vårt Bröstcentrum.

 Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patientrådgivare.

Om rollen

Vi behöver ersätta en senior kollega och söker därför Dig från nybliven specialist till överläkare som är intresserad av att jobba fokuserat med bröstkirurgi. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta mottagning, operation och multidisciplinära terapikonferenser. Vi strävar efter att arbeta i team och försöker prioritera det patientnära arbetet genom att minska på administration som istället hanteras av administratörer. Det finns goda möjligheter att forska men här finns även andra möjligheter till utveckling.

Så här säger några av dina framtida kollegor

"Korta beslutsvägar med chans att påverka"
"Vi vill tillsammans skapa den bästa vården och den bästa arbetsmiljön"
"Vi strävar efter att utveckla och utvecklas tillsammans"
"En liten enhet med stort fokus på gemenskap"

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist, biträdande överläkare eller överläkare inom kirurgi, gärna med erfarenhet av bröstkirurgi och onkoplastik. Forskningserfarenhet och intresse värdesätts.

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet till personlig utveckling, flexibilitet och individanpassning
  • Egen utbildningspott
  • Nära samarbete med andra yrkesgrupper och sammanhållet fokus på patienten
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra
  • Möjlighet att hyra personalbostäder nära sjukhuset
  • Friskvårdsbidrag på 3000 kr
  • Fri tillgång till vårt gym och handduksservice
  • Förmånsportal med en mängd erbjudanden (SL-kort, gymkort, rabatter)
  • Kollektivavtal

Villkor

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lars Löfgren, Sektionschef Bröstsektionen, Tel:08-58701136

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.