Capio
Capio

Överläkare kardiologi

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-20

Beskrivning av tjänst

Vi söker specialistläkare kardiologi till öppenvården på Capio Närsjukhus i Simrishamn!

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen. På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Den 1 maj 2021 tog Capio över driften av Simrishamn sjukhus. 

Öppenvårdsläkare

Målgruppen är framför allt de patienter som behöver en kardiolog i öppenvården. Dessa patienter kan komma från sydöstra Skånes kommuners. Patienter kan även komma från Skånes övriga kommuner eller sjukhus. 

I Capios satsning kring den multisjuka patient kommer vi att arbeta enligt Comprehensive Geriatric Assesment (CGA) som ett standardiserat instrument för att ta fram en koordinerad plan för behandling och uppföljning utifrån den individuella patientens specifika livssituation och diagnos. Detta inkluderar standardiserade vårdprocesser vid identifierade tillstånd och problemområden som till exempel undernäringsproblematik, risk för fall och trycksår eller multisjuka äldre.

I Universums senaste undersökning där sjuksköterskor själva får ranka sin mest ideala arbetsgivare, hamnar Capio på första plats. Attributen som sjuksköterskorna tycker är viktigast hos en arbetsgivare är trygg anställning och respekt för medarbetarna, något som Capio arbetar med ständigt.

Kvalifikationer: 

Specialistkompetens inom kardiologi. 

Vi erbjuder dig:

 • Kollektivavtal Marknadsmässig lön utifrån kompetens
 • 3000 kr i friskvårdsbidrag
 • Kompetensutveckling Inflytande och delaktighet i verksamheten
 • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
 • Flexibla arbetsförutsättningar
 • Gott samarbete och effektiva flöden
 • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
 • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
 • Fri sjukvård: Vi erbjuder ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskyddet. Gratis influensavaccin: För din, patienternas och verksamhetens skull får du som medarbetare tillgång till influensavaccinet varje år.
 • Motionslopp & friskvårdsaktiviteter: Vi genomför under året projekt som steg- och aktivitetstävlingar.
 • Hjälporganisationer: Vi bidrar kontinuerligt hjälporganisationer som till exempel Läkare utan gränser.

Du kan förvänta dig att Capio:

Behandlar dig med respekt oavsett kön, ålder, sexuell läggning och etnicitet Agerar utifrån gällande kollektivavtal och lagar Tillhandahåller en god arbetsmiljö Tillhandahåller relevant information för arbetets utförande Nyttjar din kompetens på bästa sätt för verksamhetens behov Har en etisk grundhållning

Capios förväntningar på dig:

Att du medverkar till att vinna våra patienters förtroende genom att;

ha ett gott bemötande arbeta för hög tillgänglighet visa lyhördhet för patienters förväntningar hålla hög kvalitet på vården erbjuda en effektiv service

Att du är;

engagerad; du har gjort ett aktivt val att ta anställning hos oss lojal mot Capios värderingar

Att du tar ansvar;

för dig, din egen utveckling och ditt arbete för verksamheten i ditt dagliga arbete att hålla dig informerad om gällande policys och rutiner i verksamheten

 Att du medverkar till teamkänsla genom att;

samarbeta vara prestigelös, visa hänsyn och respekt vara delaktig i att skapa en positiv arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor arbeta för de gemensamt uppsatta målen

Att du medverkar till verksamhetens utveckling genom;

fortlöpande kompetensutveckling medverka till och ta egna initiativ till ständig förbättring ge konstruktiv kritik och delge din närmaste chef de förbättringsförslag du ser

 

Anställning:

Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

 

Kontakta rekryteringsansvarig på detta uppdrag för mer information:

Helena Funseth

Enhetschef rekrytering

helena.funseth@capio.se

072-999 13 22

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.