Vård online
Vård online

Överläkare med Obesitas- och ERCP-kompetens till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-02-09

Publicerades: 2023-01-19

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Om Kirurgkliniken

Till ÖGI-sektionen på Kirurgkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus söker vi nu en specialist i kirurgi med obesitas- och ERCP-kompetens. Totalt arbetar ca 90 läkare på Kirurgkliniken, varav ett drygt tiotal på ÖGI-sektionen. Vi har mycket nära samarbete med sjukhusets övriga kliniker samt även med övriga sjukhus i länet.

Arbetsuppgifter

Som specialist i kirurgi på ÖGI-sektionen arbetar du brett med gall-, bråck- och obesitaskirurgi och det finns möjligheter att vidareutvecklas inom endoluminal verksamhet, som befinner sig i en expansiv fas. Jourtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Du är bakjourskompetent specialist i allmänkirurgi med ÖGI- och obesitas-profil. Högt meriterande om du är disputerad och har ERCP-kompetens. Vi tror att du är en trygg person med hög arbetsmoral.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marcus Holmberg, Tel:0858701851

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.