Vård online
Vård online

Överläkare Reumatologi

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Publicerades: 2022-12-07

Beskrivning av tjänst

Överläkare Reumatologi

 

Beskrivning av tjänst

Capio Bemanning och Rekrytering arbetar just nu med rekrytering till Capio Movement AB som är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse.
Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Vi behöver utöka vårt team med en överläkare inom reumatologi till Capio Movement i Halmstad/Varberg.

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård.
Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning
Reumatologverksamheten i Halland bedrivs i öppenvård av Capio Movement på uppdrag av Region Halland. Vi har två mottagningsenheter (Varberg/Halmstad) som består av infusionsenhet, sjuksköterskemottagning, teambaserad dagvård och läkarmottagning. Här erbjuder vi snabbt diagnostik, behandling, rehabilitering, operation och uppföljning för patienter med reumatiska sjukdomar. I uppdraget från Region Halland ingår ST-utbildning, randutbildning av ST i allmänmedicin, föreläsningar samt specialiserad vård och konsultfunktion för sjukhusvården och primärvården. I det dagliga arbetet använder vi oss av ultraljud och har även tillgång till röntgen, datortomografi och magnetkamera i verksamheten.


Arbetsuppgifter
Som överläkare i reumatologi kommer du att arbeta med mottagningsverksamhet i första hand. Det ingår ett konsultuppdrag mot övrig specialistvård och närsjukvård i Region Halland vilket innebär att viss arbetstid kan förläggas fysiskt på Hallands sjukhus. Du kommer att ingå i läkargruppen som bemannar samtliga reumatologens funktioner. Teamarbete och nära samarbete med andra specialister. Sedvanliga överläkare arbetsuppgifter samt handledning av ST-läkare. Vi ser gärna att du tycker det är roligt med handledarskap och att du är en lagspelare. Du behöver vara målinriktad och självständig samt ha en god kommunikativ förmåga och gärna lite humor.

Vi erbjuder
Capio Movement reumatologi erbjuder dig följande.
* Positiv stämning och bra sammanhållning
* Möjlighet till utveckling inom professionen
* Möjlighet att förbättra, utveckla och påverka verksamheten med patienten i fokus
* Kompetent personal med lång erfarenhet inom reumatologi

Moderna lokaler och kvalitativ utrustning - Kontinuerlig fortbildning

Kvalifikationer:

Specialistkompetens inom reumatologi, personlig lämplighet där förmåga till samarbete värderas högt.


Capio – Nordens största privata vårdgivare Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget! Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Handledarutbildning är meriterande. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Tycker du att det låter som ett intressant arbete kontakta gärna rekryteringsansvarig för mer info. Välkommen med din ansökan.

Helena Funseth
Enhetschef
Mobil: 072-999 13 22
Telefon: 08-527 99 120
E-post: helena.funseth@capio.se  
 

 

Kontaktperson Capio

Helena Funseth,

Enhetschef Rekrytering

Tel:072-9991322

Helena.funseth@capio.se

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322