Vård online
Vård online

Överläkare, specialist i geriatrik

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Publicerades: 2022-06-13

Beskrivning av tjänst

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Vi söker en specialist i geriatrik mellan veckorna 35-52 som vill jobba på bemanning.

Vår geriatriska del består av fyra geriatriska vårdavdelningar med 17 vårdplatser/avdelning, samt öppenvård, och omfattar akut geriatrik, ortogeriatrik, strokerehabilitering, kognition och minnesmottagning. Vi ser vården av våra sköra äldre som ett av våra viktigaste profilområden och har planer på att utveckla öppenvården gentemot denna grupp.
Den palliativa delen består av avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) där erbjuder vi vård i hemmet för svårt sjuka patienter i alla åldrar, vården ges dygnet runt och vi har ca 100 patienter inskrivna.
På vår palliativa slutenvårdsavdelning har vi  12 vårdplatser. Där vårdar vi patienter från 18 år som är i palliativt skede i sin sjukdom.

Vi är en stabil läkargrupp och hos oss får du en strukturerad och omvittnat bra introduktion. Ett väletablerat arbetssätt tar tillvara  alla team-medlemmars kunskap.
Tillsammans arbetar vi för att bibehålla en arbetsmiljö som hör till de bästa i Sverige.

Som överläkare på kliniken ansvarar du för det kliniska arbetet på en vårdavdelning där du tjänstgör. Då avdelningarna inte är profilerade gentemot en särskild diagnosgrupp får du dagligen se ett blandat urval av geriatriska patienter. Du ingår i  vår primärjourlinje.  

Kvalifikationer:
Du är specialist i geriatrik.

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du:
* Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga
* Du är strukturerad och tydlig till din person
* Är flexibel, och har god kommunikativ förmåga som inspirerar andra
* Är lyhörd och serviceinriktad
* Du är flexibel och ser ödmjukhet och humor som en hjälp i arbetet

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Du kan arbeta som löntagare eller fakturerande.

Vikariat vecka 35-52.
Heltid, 40 timmar/vecka. 

Tycker du att detta låter som en spännande tjänst och att du är nyfiken på Capio?

Kontakta då oss för ytterligare frågor,

Rekryteringsansvarig Helena Funseth

Enhetschef

helena.funseth@capio.se

072-999 13 22

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde

2022-08-29

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.