Vård online
Vård online

Överläkare till Akutsektionen på Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-06-12

Publicerades: 2022-04-25

Beskrivning av tjänst

Välkommen till oss på Akutsektionen!

Vi har intressanta tider framför oss och letar efter våra nya kollegor. Capio S.t Görans sjukhus är ett utpräglat akutsjukhus. Det innebär att många av våra patienter kommer till oss via akutmottagningen. 

Vi erbjuder dig en varierande tjänst på ett nyfiket och modigt akutsjukhus i Stockholms innerstad. Vi har korta beslutsvägar och stort fokus på utveckling och lärande. Arbetet på Capio S:t Göran kännetecknas sedan många år av kvalitetsutveckling enligt Lean-principer. Det systematiska förbättringsarbetet har bidragit till goda resultat inom både patient- och medarbetarnöjdhet. Vi är en utav de ledande sjukhusen som arbetar aktivt med olika flöden och regelbundna kvalitetsuppföljningar. 

Arbetsuppgifter

Kirurgkliniken på Capio St Görans sjukhus har som ett av huvuduppdraget att jobba med akutkirurgi. Kirurgkliniken innefattar 6 olika sektioner. Dessa är akut- övre gastrointestinal-, kolorektal-, urologi-, bröst- och onkologsektionen.  Vi har också ett stort uppdrag inom elektiv kirurgisk vård som kräver akutsjukhusets resurser. 

Vi är ett team av ca 10 kirurger med fokus på akutkirurgi. Sjukhuset har ett 24/7-ansvar vilket betyder att tjänsten innehåller en stor del jourtjänstgöring. 

Vi erbjuder en varierande vardag där du jobbar på både vårdavdelning, mottagning, operation, endoskopi och akuten. Sedan årsskiftet är vi en universitetssjukvårdsenhet, varför forskning är någonting vi uppmuntrar och ser som en naturlig del av vården. 

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som är överläkare i allmänkirurgi med spetskompetens inom övre eller nedre kirurgi alternativt traumakirurgi. Du kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och skrift.

Teamarbete, ett prestigelöst arbetssätt och intresse för att utbilda våra blivande kirurger är viktig del av vårt dagliga arbete.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor och ansökan

Varmt välkommen att ansöka redan idag. Vi jobbar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag. 

Om du har frågor kan du kontakta sektionschef Fariba Kamran på mail eller telefon. Däremot tar vi inte emot ansökningar via mail pga GDPR. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Fariba Kamran, Tel:08-58701185

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.