Vård online
Vård online

Överläkare/Specialistläkare Kardiologi till Capio Lundby Specialistsjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-03-05

Publicerades: 2023-01-11

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Om rollen och oss

Vid vår Hjärt-/kärlmottagning arbetar specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete. Vi är ett väl inarbetat team som arbetar utifrån de nationella riktlinjerna i behandlingen med målet att alla patienter ska få den vård och kunskap de behöver utifrån sina personliga behov.

Hjärt-/kärlmottagningen samarbetar även med dietist, BMA, fysioterapeuter och kurator på Medicinenheten.

Den fysiska närheten till diabetologer och njurmedicinare ger möjlighet till snabba bedömningar och utredningar av patienter med komplex sjukdom, men även en trevlig gemenskap vid lunch och fika.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu ytterligare en kardiolog till vår Hjärt-/kärlmottagning. Utöver den specialistsjukvård vi bedriver via vårt omfattande regionavtal har vi även möjlighet att utföra en mindre del försäkringsvård.

Arbetet kommer ge dig möjlighet att följa patienten från remiss till utredning och uppföljning tillsammans med dina kollegor på mottagningen.

På mottagningen genomförs bland annat elkonvertering av förmaksflimmer som utförs på vår dagkirurgiska enhet, ultraljud/doppler, arbets-EKG, spirometriundersökningar, 24h blodtrycksmätningar och långtids EKG-registreringar med Holter.

Vi arbetar dagtid, måndag-fredag, kl 07:30-16:00.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är Överläkare/Specialistläkare inom Kardiologi och som har vilja och intresse av att tillsammans med ett engagerat team fortsätta utveckla Hjärt-/kärlmottagningen på Capio Lundby Specialistsjukhus. Erfarenhet av mottagningsarbete och att självständigt utföra UCG-undersökningar är ett krav.

Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt, där vi värderar bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet.

Vi erbjuder dig

  • Professionell sjukvård i familjärt arbetsklimat
  • En dynamisk verksamhet med korta beslutsvägar
  • Ett stimulerande arbetsklimat bland duktiga kollegor med patienten i fokus
  • En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
  • Möjlighet till kompetensutveckling
  • 3 000 kr/år i friskvårdbidrag 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100% eller enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.