Vård online
Vård online

Överläkare/specialistläkare öron-näsa-hals

Sista ansökningsdag: 2022-07-03

Publicerades: 2022-06-03

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

I höst går en av våra ÖNH-läkare i pension efter lång och trogen tjänst och därför välkomnar vi nu en ny medarbetare till teamet!

Beskrivning

På enheten utreder vi vuxna och barn med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. På mottagningen arbetar vi med flera parallella mottagningar samt polikliniska operationer. Större operationer genomförs på vår dagkirurgiska enhet. Vi erbjuder en varierande mottagning med patienter i olika åldrar och med olika besvär. Det finns även möjlighet till fördjupning inom olika subspecialiteter. Arbetet ger dig möjlighet att följa patientens väg från remiss till utredning och uppföljning tillsammans med dina kollegor på mottagningen.

På Öron-näsa-halsenheten arbetar vi i ett välutvecklat team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, audionomer, medicinska sekreterare samt operationskoordinator. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med ett tydligt patientfokus där man får möjlighet att följa sin patient över tid.

Förutom den basala öron-näsa-halssjukvården ingår bland annat följande i verksamheten:

  • Sömnapnéutredning
  • Foniatrisk utredning
  • Yrselutredning
  • Utredning för patienter med hörsel- och tinnitusbesvär
  • Operationer såsom abrasio, tonsill, stämband, FESS etc.

 

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren specialistläkare/överläkare inom öron-näsa-hals-området som har vilja och intresse av att tillsammans med ett erfaret och engagerat team fortsatt utveckla verksamheten på Capio Lundby Specialistsjukhus.

Vi har ett högt patientflöde och arbetar tätt tillsammans i teamet. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel god samarbetsförmåga.

 

Villkor

Tillsvidaretjänst, sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid är dagtid, måndag-fredag.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden, välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Michaela Gaffron, Enhetschef ÖNH, Tel:031-657191

Agnetha Folestad, Verksamhetschef och VD, Tel:031-657011

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.