Vård online
Vård online

Överläkare/specialistläkare till ASIH och SPSV Nacka

Sista ansökningsdag: 2022-07-01

Publicerades: 2022-05-13

Om oss

Inom vår avancerade hemsjukvård (ASIH) erbjuder vi vård i hemmet för svårt sjuka patienter i alla åldrar.
Inom ASIH arbetar vi för att patienterna, trots svår sjukdom, ska känna sig trygga med att vårdas i hemmet. Vi lägger också stor vikt vid att anhöriga ska känna tillit till vården. Vi arbetar i ett multi-professionellt team och vården ges dygnet runt.

Beskrivning av tjänst

Vi har även 12 vårdplatser för palliativ slutenvård, alla patienter får enkelrum. Vi vårdar patienter från 18 år och som är i palliativt skede.

Tillsammans arbetar vi för att bibehålla en arbetsmiljö som hör till de bästa i Sverige.
Vi söker dig som vill arbeta med palliativ vård och multisjuka patienter. Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team, nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå bästa möjliga livskvalitet. Du kommer även att samarbeta med andra vårdgivare och delta aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete. Verksamheten bedrivs dygnet runt, vi erbjuder regelbunden handledning och kollegialt stöd. Du arbetar tillsammans med erfarna specialistläkare.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården

Du som söker är Specialistläkare inom t.ex. allmänmedicin, geriatrik, onkologi eller internmedicin, gärna med erfarenhet av palliativ vård (ASIH/SPSV). Tilläggsspecialisering inom palliativ medicin är meriterande.

För närmare upplysning kontakta: Linda Holmgren tel:718 60 91 Verksamhetschef.

Anställning kan komma att ske innan sökningstiden gått ut då vi kallar till intervju löpande.
Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Enl.ök

Tillträde

Enl.ök

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.