Vård online
Vård online

Pacemakersjuksköterska till vårt team!

Sista ansökningsdag: 2022-06-19

Publicerades: 2022-05-04

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som önskar ett omväxlande och stimulerande arbete med både självständig pacemakermottagning, och i team på pacemakeroperation.

Du är legitimerad sjuksköterska , önskar bidra till att vår verksamhet blir ännu bättre, genom teamarbete, personcentrerad vård, kontinuerligt förbättringsarbete och tidigare erfarenhet av pacemaker- och pacemakeroperation.

Hjärtkliniken Capio S:t Görans Sjukhus
Hjärtkliniken består av  i tre flöden, ischemi, svikt-/vitier och arytmi. Varje flöde inkluderar slutenvård, dagvård, öppenvård och diagnostisk-/behandlande enheter.

I arytmiflödet finns 12 slutenvårdsplatser, pacemakeroperation, antikoagulantiamottagning och arytmi-/pacemakermottagning i öppenvård.

På arytmimottagningen på Hjärtcentrum arbetar pacemakersjuksköterskor som har självständig mottagning, antikoagulantiamottagning,  pacemakeroperation samt läkare som har specialistläkarmottagning.

Beskrivning av tjänsten som pacemakersjuksköterska

  • Självständig pacemaker-mottagning
  • Distansuppföljningar av ICD, CRT-D och ILR
  • Telefonrådgivning
  • Administration så som remisshantering, bokning och dokumentation
  • Vid pacemakeroperation; sterilassistering samt narkosövervakning.
  • Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av självständig pacemakermottagning och pacemakeroperation. Du tycker om ett omväxlande och stimulerande arbete med patienten i fokus, och vill bidra till utveckling av verksamheten.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så tjänsten kan komma att tillsättas enligt sista ansökningsdatum. 


Varmt välkommen med din ansökan!

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Heltid eller enligt överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge/Vårdenhetschef, Tel:08-58702858,maria.jynge@capiostgoran.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.