Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Psykolog för digital tjänst

Sista ansökningsdag: 2023-06-18

Publicerades: 2023-03-23

Om oss

Capio Go är Capios nationella heldigitala tjänst. Här möter vi patienter via chatt eller video. Den heldigitala mottagningen kompletterar vårdcentralerna och bidrar till en ökad tillgänglighet och service för våra patienter.
Vi jobbar utifrån det digifysiska arbetssättet, dvs digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Vi hjälper våra patienter att komma i kontakt med en Capio-vårdcentral om behov finns. Vi har öppet mellan 07-22 alla årets dagar.

Vi har en vision om patienten i fokus genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande. Hos oss arbetar ett 50-tal engagerade medarbetare som är ett kompetensstarkt team med läkare, sjuksköterskor, psykologer, fysioterapeuter, barnmorskor och en dietist. Vårdgivarna som arbetar i tjänsten arbetar på distans.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Är du psykolog och känner att det skulle vara skönt att arbeta på distans? Att kunna anpassa arbetet efter livet, resa eller bo på annan plats än Sverige samtidigt som du jobbar?

Vi söker nu ytterligare en psykolog till vårt team då vi växer. Hos oss på Capio Go möter du patienter via chatt och video från där du och där patienten befinner dig. 
Att jobba som psykolog inom Capio Go innebär att tillgängliggöra vård för de som behöver, men som av någon anledning har svårt att ta sig till sin vårdcentral. 

 

Som psykolog hos Capio Go arbetar du med internetbaserad psykologisk behandling av lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Arbetet innehåller varierande arbetsuppgifter och till det kommer en kamratlig känsla i psykologgruppen och med alla de andra professionerna. 
Behandling kan även ske via iKBT där vi ger patienter återkoppling och stöd genom vårt digitala behandlingsprogram. Vi arbetar främst med korttidsinsatser utifrån evidensbaserade principer och med inspiration av integrerad beteendehälsa.

Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier i tjänst. Capio Go är en nationell tjänst och vi har nära samarbete med alla Capios fysiska vårdcentraler i hela Sverige.

När du börjar arbeta hos oss genomgår du en trygg och säker onboarding innefattande hur man arbetar digitalt och hur man använder vår plattform och våra medicinska riktlinjer.
Du får också personlig uppföljning hela vägen. 

Idag tjänstgör våra 5 psykologer helgfria arbetsdagar mellan 08-17, men kan inom kort även innefatta kvälls/helgtjänstgöring.
Arbetet innebär stor flexibilitet då du har möjlighet att arbeta varifrån du vill inom Europa och möjlighet att påverka ditt schema samt vara med och utveckla den digitala vården i Sverige.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som är legitimerad psykolog, fördelaktigt med KBT-inriktning och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från primärvård. Du arbetar evidensbaserat och är skicklig i ditt bemötande och har god förmåga att kommunicera i skrift.
Du behöver vara utvecklingsintresserad, nyfiken och modig. Du behöver ha erfarenhet och utbildning i korttids terapier och integrerad beteendehälsa
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat flexibilitet, förmåga till självständigt arbete samt god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Deltid och heltid

Lön

Månadslön

Kontaktperson Capio

Isabell Westman, Tel:072-1754363

Janet Ekvall, Tel:46704894836

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.