Vård online
Vård online

Psykolog till Capio Ångest och Depressionsmottagning på Södermalm

Sista ansökningsdag: 2023-02-15

Publicerades: 2022-12-04

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som inte ryggar för svåra tillstånd och tror på förändring i små steg och alla lägen. 

Vårt uppdrag är att göra konsultationer, utreda och behandla svåra ångest- och depressionstillstånd med och utan samsjuklighet. Tillsammans med patienter arbetar du mot symtomförbättring med metoder som har forskningsstöd. Du träffar patienterna på digitala och fysiska besök och ditt uppdrag pågår en kortare eller längre tid tillsammans med patienten i en tydlig vårdprocess. Vi söker dig som gärna arbetar i olika format (grupp, individuellt, distans). Målet är att arbeta mot förändring eller acceptans och ditt verktyg är ofta beteendeanalys eller andra evidensbaserade psykologiska behandlingsmetoder. Individuell anpassning, lyhördhet och hänsyn till hela sjukdomsbilden betonas vid samsjuklighet. Det kan kräva lite extra energi, uppfinningsrikedom och kreativitet, och det är en fördel om du tycker om att ha roligt på jobbet. Hos oss får du riktigt bra kollegor och möjlighet att utveckla och använda din kompetens i hur vi bäst löser vårt uppdrag. Mottagningen ligger högst upp i Maria sjukhus med utsikt över takåsarna intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Inom Capio Psykiatri finns flera mottagningar på Södermalm och en anslutande heldygnsvård. Välkommen!

Arbetsuppgifter

 • Psykologisk behandling av ångest- och depressionstillstånd
 • Grupp, individuellt och digitala behandlingsformat
 • Anhörigutbildning, psykopedagogiska insatser
 • Konsultationer inom och utom mottagningen
 • Fördjupad differentialdiagnostik, screening och utredning
 • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av kliniskt arbete, gärna ångest- och depressionstillstånd.

Meriterande är vidareutbildning i evidensbaserade psykologiska behandlingsmetoder och psykoterapi, specialist- och handledarutbildning (klinisk psykologi).

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du gillar att ha roligt på arbetet och har ett stort intresse för behandlingsarbete. Du är noggrann och bra på bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid. Tillträde efter överenskommelse med 6 mån provanställning.

Vi erbjuder dig

 • Kollektivavtal och tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag och tillgång till husets gym mot en symbolisk medlemsavgift
 • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
 • Frukost varje fredag
 • Fri offentlig sjukvård
 • Möjlighet till föräldraledighetstillägg och löneväxling

Hos oss väntar ett viktigt uppdrag i en engagerad och glad personalgrupp. 
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-9307737

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.