Vård online
Vård online

Psykolog till Capio Neuropsykiatri Stockholm

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Publicerades: 2022-06-07

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Vi söker en legitimerad psykolog som vill utreda neuropsykiatriska funktionsvariationer.

 

Beskrivning

Vårt uppdrag är att utreda frågeställningar kring autism, ADHD och intellektuell funktionsnedsättning. Till oss kommer motiverade patienter som är lika glada som vi är över att få träffa dig. De har ofta väntat länge på en utredning för att komma vidare med t ex behandling, arbetsliv, studier, vardagsliv, föräldraroll och relationer. Du träffar patienterna på digitala och fysiska besök och ditt uppdrag pågår en kortare tid tillsammans med patienten i en tydlig vårdprocess. Gillar du att tillsammans med trevliga kollegor kvalitetssäkra processen och arbeta strukturerat? Är du duktig på bemötande och får patienten och dennes anhöriga att känna sig välkomna och trygga? Är du bevandrad i neuropsykologiska test och metoder? Då kommer du att känna dig hemma hos oss. Vårt neuropsykiatriska team består i dag av 5 snart färdiga specialister. Vi följer nationella och regionala riktlinjer, vår mottagning ligger på Södermalm i Maria sjukhus intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Inom Capio Psykiatri finns flera mottagningar på Södermalm och en anslutande heldygnsvård. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling och kliniska erfarenheter. Välkommen!

 

Arbetsuppgifter

  • Utredning med frågeställningar kring autismspektrum, ADHD, IF
  • Teamsamverkan och utveckling av verksamhetens metodik, processer och rutiner
  • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens, t ex handledning

 

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av patientgruppen och neuropsykiatrisk utredning.

 

Meriterande

Klinisk erfarenhet av patientgruppen och utredning, vidareutbildning i neuropsykiatriska tillstånd och utredningsmetodik. Specialist- och handledarutbildning (neuropsykologi och neuropsykiatri).

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter engagemang, noggrannhet och vänlighet. Du håller dig uppdaterad inom området, arbetar strukturerat och är duktig på bemötande av patienter och anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-9307737

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.