Vård online
Vård online

Psykolog till Capio Neuropsykiatri Stockholm

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2022-12-04

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Neuropsykiatri Stockholm är en specialistpsykiatrisk mottagning som utreder neuropsykiatriska funktionshinder hos vuxna patienter inom uppdrag för Region Stockholm och hos barn och vuxna från andra regioner.

Vi söker dig som gillar neuropsykiatri och barn lika mycket som vi gör!

Vårt uppdrag är att utreda frågeställningar kring autism, ADHD och intellektuell funktionsnedsättning. Till oss kommer barn och deras föräldrar som är lika glada som vi är över att få träffa dig. De har ofta väntat länge på en utredning för att komma vidare med stöd och behandling, förskola och skola, kompisar, fritid och familjeliv. Du träffar patienterna och deras anhöriga på digitala och fysiska besök och ditt uppdrag pågår en kortare tid tillsammans med patienten i en tydlig vårdprocess. Gillar du att tillsammans med trevliga kollegor kvalitetssäkra processen och arbeta strukturerat? Är du duktig på bemötande och får barnet och dennes anhöriga att känna sig välkomna och trygga? Är du bevandrad i neuropsykologiska test och metoder? Då kommer du att känna dig hemma hos oss. Vårt neuropsykiatriska team består i dag av 7 snart färdiga specialister. Vi följer nationella och regionala riktlinjer, kompetensutvecklar och kvalitetssäkrar verksamheten tillsammans och ser till att vi har roligt på jobbet. Mottagning ligger på Södermalm i Maria sjukhus intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Inom Capio Psykiatri finns flera mottagningar på Södermalm och en större utredningsenhet i Örebro. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling och kliniska erfarenheter. Välkommen!

Dina arbetsuppgifter

• Utredning med frågeställningar kring autismspektrum, ADHD, IF
• Teamsamverkan och utveckling av verksamhetens metodik, processer och rutiner
• Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens, t ex handledning

Dina kvalifikationer

Legitimerad psykolog med vidareutbildning och minst tre års erfarenhet av att utreda barn från 3 år och uppåt. Meriterande: Vidareutbildning inom utredningsmetodik och barn. 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du gillar att ha roligt på arbetet och har ett stort intresse för neuropsykiatri. Du är noggrann och bra på bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid. Tillträde efter överenskommelse med 6 mån provanställning.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal och tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och tillgång till husets gym mot en symbolisk medlemsavgift
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Frukost varje torsdag
  • Fri offentlig sjukvård
  • Möjlighet till föräldraledighetstillägg och löneväxling

 Hos oss väntar ett viktigt uppdrag i en engagerad och glad personalgrupp. 
Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-9307737

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.