Capio
Capio

Psykolog vikariat

Sista ansökningsdag: 2023-09-28

Publicerades: 2023-08-28

Om oss

Välkommen till oss på Slussens vårdcentral!

Capio Vårdcentral Slussen har ett utmärkt läge mitt i Stockholm! Med kommunikationer, t-bana och busstation alldeles i närheten, vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen. Vi är en välfungerande enhet med vårdcentral och hemsjukvård. Vi har även psykologer och rehabkoordinator på plats. Vi är ett team på ca 20 medarbetare med god sammanhållning och en stark laganda. Vi arbetar tvärprofessionellt kring våra patienter vilket både främjar en god arbetsmiljö och vi strävar efter att erbjuda våra 8300 listade patienter bästa möjliga vård. Välkommen i gänget!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog för arbete på vår mottagning. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi har nyligen börjat med iKBT så det är meriterande om du har erfarenhet eller intresse av digitalisering.

Vi lägger stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är ofta du som psykolog som tar patientens första
bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond.

Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från
medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård och KBT är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Anställningen är ett vikariat på minst 1 år.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

75

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-10-02

Kontaktperson Capio

Josefin Rödström, Tel:0721638526

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.