Vård online
Vård online

Psykolog

Sista ansökningsdag: 2022-06-03

Publicerades: 2022-05-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler i nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 16 600 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 60 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning 

Vi söker en legitimerad psykolog för arbete på vår mottagning. Hos oss arbetar du med primärvårdsuppdraget bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa.  

Vi arbetar utifrån stegvis vård där behandlingen anpassas efter patientens vårdbehov. Det är du som psykolog som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning erbjuds det först i nästa steg. Vi erbjuder ett varierande arbetssätt med såväl individuella besök, teambesök, gruppbesök, rådgivning via chatt och internetbehandling med KBT. Våra behandlingar bedrivs på plats på vårdcentralen eller via videobesök efter patienternas önskemål och behov. Vi erbjuder även flera olika former av traumabehandlingar. Som psykolog hos oss får du möjligheten att utforma ditt eget schema och påverka vårt utbud av gruppbehandlingar. Du erbjuds även regelbunden handledning i ditt arbete. 

På Capio Vårdcentral Kvillebäcken arbetar du med psykologer såväl på vårdcentralen som inom tilläggsuppdraget Ungas Psykiska Hälsa (UPH). Vi har ett unikt nära samarbete med Capio Kvillebäcken Rehab och rehabkoordinator där vi gemensamt erbjuder flera olika insatser för psykisk ohälsa såsom workshops för stress och sömn samt gruppkurser. Vi ingår även i ett större nätverk inom Capio där det finns möjlighet till kunskaps- och erfarenhetsutbyte samt kompetensutveckling.  

Kvalifikationer 

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård samt intresse för att arbeta med traumabehandlingar är meriterande. Vi ser gärna att du har möjlighet att handleda psykologkandidater och PTP-psykologer. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. 

Övrig information 

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-08-01

Kontaktperson Capio

Susanne Nygren, Tel:070-7576247

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.