Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

PTP-psykolog till Kognitiva mottagningen Handen

Sista ansökningsdag: 2023-06-22

Publicerades: 2023-05-24

Beskrivning av tjänst

Välkommen till oss!

Kognitiva mottagningen ligger på Handens sjukhus och genomför ca 400 utredningar per år av personer som är 65+. Mottagningen består av ett team med läkare, sjuksköterskor, undersköterska, arbetsterapeut och psykolog. Vi arbetar evidensbaserat efter de nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demens samt i enlighet med regionala vårdprogram. Vi är en specialistenhet som har hög kvalité på våra utredningar och nöjda patienter och medarbetare. Mottagningen präglas av ett gott teamarbete och hög kompetens. Vi genomför även kurser och föreläsningar inom området demens och bemötande samt samverkar med kommun och primärvård för att skapa en så bra vårdkedja som möjligt för våra patienter. Mottagningen är en del av Capio Äldre och Mobil vård som även har kognitiv mottagning på Dalen, Nacka, Sollentuna och Löwet´s sjukhus. 

Om rollen

Som PTP-psykolog på kognitiva mottagningen är du en viktig del i teamet och din arbetsuppgift är främst att genomföra neuropsykologiska undersökningar med frågeställningen demenssjukdom. Du ska även redovisa dina utredningar på ronder och i slutändan uttala dig gällande den kognitiva funktionsnivån. Även återkoppling till patient och närstående ingår i uppdraget. Utrymme finns att inom ramen för verksamheten föreslå och genomföra egna idéer. Det kommer även finnas möjlighet till stödjande samtal och ytterligare psykologisk behandling via samarbete med vårdcentral.

Det finns ett brett nätverk mellan psykologer och kognitiva mottagningar/minnesmottagningar i regionen utöver det PTP-nätverk som finns i regionen som vi uppmuntrar till att delta i.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. 

Examen från psykologprogrammet är ett krav. 

Intresse för och/eller erfarenhet av neuropsykologiska testningar är en merit. 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag
  • En god arbetsmiljö

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40 tim/vecka

Lön

Månadslön

Tillträde

230901

Kontaktperson Capio

Katarina Åhman, Tel:08-58700754

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.