Vård online
Vård online

PTP-psykolog

Sista ansökningsdag: 2022-05-27

Publicerades: 2022-04-27

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral ligger i hjärtat av Stenungsund med utsikt över havet. Hos oss har över 14 000 patienter valt att lista sig – det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi vågar påstå att vi ligger i framkant i utvecklingen av en modern primärvård. Vi har ett stort vårdutbud och på vår mottagning arbetar vi teambaserat. Det gör vi för att på bästa sätt ta tillvara på yrkesgruppernas olika kompetenser och för att våra patienter ska få ett så smidigt och effektivt omhändertagande som möjligt.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog för en PTP-tjänst med fokus på arbete med barn och ungdomar i primärvård. I nära samverkan med läkare och andra vårdgivare arbetar du med att bedöma och ge första linjens vård till patienter med psykisk och beteenderelaterad ohälsa. Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Tjänsten innebär dels också möjlighet till utveckling av arbetssätt och utbildning av personal i arbete med barn och ungdomar. Vi erbjuder handledning av psykolog på vårdcentralen för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. 

Tillsammans med andra medarbetare på vårdcentralen, särskilt i det psykosociala teamet som du kommer ingå i, får du möjlighet att utveckla fungerande modeller för det dagliga arbetet. Du kommer att möta alla typer av psykiska problem, livskriser och medicinska diagnoser. Vi arbetar även med digital vård och det finns möjligheter att delvis arbeta digitalt, på vårdcentralen eller hemifrån. Verksamheten präglas av hög tillgänglighet och ett konsultativt arbetssätt. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. 

Kvalifikationer

Du som söker PTP-tjänstgöring ska ha en godkänd psykologexamen. Vi söker dig som har intresse för arbete med barn och ungdomar och ser gärna att du inriktat dig på det i din utbildning. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med arbete med barn och ungdomar. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på en kvalitetscertifierad arbetsplats. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program med handledning.

Välkommen med din ansökan - starta din karriär hos oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100% eller enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-09-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Viktor Persson, Verksamhetschef, Tel:viktor.persson@capio.se,0735-586325

Henrik Söderberg, leg. psykolog och handledare, Tel:henrik.soderberg@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.