Vård online
Vård online

Receptionist - Capio Artro Clinic Mottagning

Sista ansökningsdag: 2022-06-06

Publicerades: 2022-05-13

Om oss


Capio Artro Clinic är Sveriges ledande idrottsskadeklinik. Vi är en högspecialiserad ortopedisk klinik som bildades redan 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2007 är kliniken lokaliserad till Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även vid Globenområdet. Vi är en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför cirka 5 000 operationer per år på vår operationsavdelning och gör flest korsbandsoperationer i Sverige. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så har kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter inom fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedi. Rehab bedrivs både vid Sophiahemmet och vid en filial på Globenområdet.

Det finns ett djupt och brett kunnande inom ortopedi, rehab och idrottsmedicin på kliniken. Våra medarbetare är Artroklinikens största tillgång och är dedikerade till att leverera bästa tänkbara vård för varje patient. Vi är beroende av våra kunniga och ansvarstagande medarbetare för att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats.

Capio Artro Clinic har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU) som är en centrumbildning tillsammans med MMK på Karolinska Institutet och Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH). Genom CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

På vår mottagning på Sophiahemmet är vi ett team på 19 personer och vi strävar efter att vara en mycket god glädjefylld arbetsplats med högt i tak och med gott samarbete.

Att arbeta som receptionist innebär att du är den första som möter våra patienter/kunder och ger en trygg och välkomnande känsla på vår mottagning. Att du tycker om att arbeta med människor ser vi som en självklarhet och vi önskar att du även har en välutvecklad förmåga att bemöta patienter/kunder med olika behov och förväntningar. Vår grundtanke bygger på att varje patient ska få bästa tänkbara service och bemötande hos oss på Capio Artro Clinic.

Ditt arbete som receptionist hos oss innebär att du är vårt ansikte utåt och spindeln i nätet för vår mottagningsverksamhet. 
Som receptionist kommer du att registrera/kassa in patienterna när de kommer till vår klinik men det ingår även en del andra arbetsuppgifter som t ex registrering, försäljning i vår shop och övrigt administrativt arbete. Du kommer även att bemanna vår vårdplanering där patienter får hjälp med MR-bokning, nedladdning av hälsodeklaration samt boka tider till läkare och fysioterapeuter. 

Arbetstiden är dagtid, helgfria vardagar. 

Kvalifikationer

Vår verksamhet, som ständigt är under utveckling, ser gärna att du har ett intresse för motion och idrott. Vi söker dig som är en flexibel, effektiv och stresstålig person som gillar utmaningar. Du ska vara trygg i dig själv och ha ett glatt humör och kunna peppa dina kollegor. Du skall vara lösningsbenägen och se möjligheter istället för problem. Du behöver ha en stor tilltro till teamarbete som är av yttersta vikt i vårt dagliga arbete där vi alla hjälper varandra efter behov.

Vi strävar alltid efter att varje enskild patient ska få ett kompetent och trevligt bemötande och att de ska lämna vår klinik med en känsla av oerhört professionellt omhändertagande. Vi följer regelbundet upp detta för att hålla en mycket god omvårdnad av alla patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och en vilja till utveckling och förändring.

Att du är van användare av Take Care är ett stort plus, men ej ett krav. 
Erfarenhet av tidigare serviceyrke och framförallt receptionstjänst är meriterande, likaså erfarenhet av vårdarbete/mottagningsarbete.

Vi erbjuder dig

 • Kollektivavtal
 • Konkurrenskraftiga löner
 • 3000 kr i friskvårdsbidrag
 • Tillgång till gym och gruppträningspass på arbetsplatsen
 • Internutbildning och möjlighet att gå externa kurser
 • Inflytande och delaktighet i verksamheten
 • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
 • Frukost varje fredag
 • Flexibla arbetsförutsättningar
 • Gott samarbete och effektiva flöden
 • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
 • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. 

Välkommen med din ansökan!

 

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ann-Louise Varg, Tel:084062021

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.