Vård online
Vård online

Rehab-assistent till sommarvikariat/timanställning

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-01-05

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att få arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!
Just nu söker vi Rehab assistent till sommarvikariat/timanställning vid behov. Vi söker dig som går termin 5 eller 6 på fysioterapeutprogrammet.

Capio Rehab Sollentuna öppnade 2020 och erbjuder 34 vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax/kardiologi, allmänkirurgi, ortopedi samt medicinska komplikationer.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut. Träning sker både individuellt och i gruppform. För oss är det av stor vikt att varje medarbetare får komma till sin rätt och att allas kompetens utvecklas och tas tillvara på bästa sätt. Som fysioterapeut hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. 

Kvalifikationer
Pågående fysioterapiutbildning, termin 5 eller 6 på fysioterapeutprogrammet.                                                                  

Personliga egenskaper
Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga och är noggrann och nyfiken. Du har ett tydligt rehab-tänk och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Du bör vara engagerad, driven och ha förmåga att arbeta självständigt.

Anställningsform
- Visstidsanställning 2 månader/timanställning
- Tillträde: juni eller enligt överenskommelse


Vi går igenom ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75-100%

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde

Juni eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karin Sandergren, Tel:0738628567

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.