SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Rehabiliteringsassistent sommarvikarie fys. stud.

Sista ansökningsdag: 2023-05-26

Publicerades: 2023-03-08

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Den 2/5 2019 tog Capio Geriatriken över driften av Löwet Geriatriken i uppdrag av Region Stockholm, Capio geriatriken Löwet består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser. På vård avdelningen vårdas äldre patienter i ett team bestående av olika yrkesgrupper som arbetar utifrån ett aktiverande arbetssätt. Hos oss finns nyrenoverade lokaler och ett vårdnära ledarskap. Vill du ha en liten men kompetent och stimulerande arbetsplats sök då dig hit till vår paramedicingrupp. Vi arbetar med inneliggande Geriatrisk rehabilitering.   

Arbetsuppgifter

Bistå i rehabiliteringen med träning och mobiliseringar. Man arbetar tillsammans med en legitimerad arbetsterapeut/sjukgymnast/fysioterapeut.  

Kvalifikationer; Gärna fysioterapeut studenter sökes. Gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för rehabilitering och den äldre patienten.  Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Arbetar 40 timmar i veckan som är 100 %

Lön

månadslön

Tillträde

2023- 06-01

Kontaktperson Capio

Malin Eklund, Tel:0707908109

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.