Vård online
Vård online

Röntgensjuksköterska med erfarenhet

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-06-29

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Beskrivning

Röntgenkliniken på Capio S:t Görans sjukhus har både en akut och en elektiv verksamhet. Under våren 2022 har vi flyttat vår elektiva verksamhet till nyrenoverade och fina lokaler. Sjukhuset har Stockholms näst största akutmottagning och vår högteknologiska verksamhet har alltid öppet.

Vi är en viktig del av sjukhusets många olika patientflöden. Hos oss kommer du att få träffa många olika patienter, deras anhöriga och medarbetare från olika kliniker.

Du uppskattar variationen mellan den elektiva verksamhetens planerade dagar och den akuta verksamhetens tempoväxlingar och dynamik.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska på våra akuta och elektiva mottagningar.
På vår akutmottagning arbetar vi med Philips och Mediels maskiner. Inom den elektiva verksamheten har vi en ny Siemens DT (Somatom Drive) med möjlighet till fler DT-kranskärlsundersökningar med hög kvalitet. Dessutom har vi ytterligare maskiner från Mediel och genomlysningsmaskin från Siemens.

 

Så här säger några av dina framtida kollegor

”En bra kollega är kamratlig och vi samarbetar tillsammans”

”För mig är en bra kollega någon som känner ansvar, både för patienter och sina kollegor”

”Det är viktigt att kunna tänka några steg framåt och se till helheten”

”Du kommunicerar med både kollegor och patienter. Du berättar för patienten vad som händer och skapar en trygg stämning”


Kvalifikationer

Du har minst 1 års erfarenhet som legitimerad röntgensjuksköterska. Du känner dig trygg i din profession och är redo att snabbt komma in i arbetet. 

I samband med vår flytt till nya lokaler ser vi över våra arbetssätt och är extra nyfikna på dig med gedigen erfarenhet från andra röntgenkliniker.

Villkor

Du introduceras enligt vårt introduktionsprogram vilket kommer att anpassas till din bakgrund och kompetens.

Arbetstiden är förlagd enligt schema, dagtid, kvällstid och var 4e helg med rotation mellan våra elektiva och akuta enheter.

Hos oss har alla röntgensjuksköterskor minst 30 dagars semester/år.

Vi erbjuder:

  • Ett stimulerande arbete där du gör skillnad varje dag
  • Möjlighet till kompetensutveckling
  • Omväxlande arbete med rotation
  • En trevlig arbetsplats med engagerade kollegor

Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna att du berättar om vad DU kan bidra med för att skapa en bra stämning och ett gott samarbete tillsammans med dina kollegor.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

fast

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Tel:0858701571

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.