SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Röntgensjuksköterska till Capio S:t Görans Radiologi

Sista ansökningsdag: 2023-06-25

Publicerades: 2023-05-25

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning

Capio S:t Göran Radiologi är ett helägt dotterbolag till Capio S:t Görans sjukhus. Vi bedriver både akut och elektiv verksamhet. Under våren 2022 flyttade vår elektiva verksamhet till nyrenoverade och fina lokaler. Sjukhuset har en av Stockholms största akutmottagningar och vår högteknologiska verksamhet har alltid öppet. Hos oss får du en möjlighet att visa din bredd och kompetens inom den radiologiska professionen. 

Vi är en viktig del av sjukhusets patientflöden. Du kommer att få träffa många olika patienter, deras anhöriga och medarbetare från olika kliniker. Vi är ett litet sjukhus där det personliga bemötandet är en viktig del av vår kultur.

De flesta av våra röntgensjuksköterskor roterar mellan olika modaliteter. Så bygger vi tillsammans en hållbar arbetsmiljö och säkerställer en bred kompetens i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att vara med på vår resa in i framtiden!

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska på våra akuta och elektiva mottagningar. 

Vår verksamhet befinner sig i en dynamisk fas. Nu kan du få möjligheten att vara med att bli en del av vårt nya dream-team! 

Vi söker dig som gillar variation och vill rotera mellan flera modaliteter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är (eller snart blir) legitimerad röntgensjuksköterska. Du gillar att ge service, hjälpa till där det behövs. Du är nyfiken och vill lära dig det du inte behärskar. Verksamheten ställer även stora krav på samarbetsförmåga, kompetens och att du på sikt kan arbeta självständigt. Du introduceras på ett sätt som anpassas till din erfarenhet och kompetens.

Varmt välkommen att arbeta hos oss i en händelserik, utvecklande och spännande verksamhet!

Villkor

Arbetstiden är förlagd enligt schema, dagtid, kvällstid och var 4:e helg med rotation mellan våra elektiva och akuta enheter.

Hos oss har alla röntgensjuksköterskor minst 30 dagars semester/år.

Vi erbjuder:

Ett stimulerande arbete där du gör skillnad varje dag. Möjlighet till kompetensutveckling. Omväxlande arbete med rotation. En trevlig arbetsplats med engagerade kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna att du berättar om vad DU kan bidra med för att behålla vår goda stämning och fina samarbete tillsammans med dina blivande kollegor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av någon av våra maskiner:

På akutmottagningen arbetar vi med Philips och Mediels maskiner. På den elektiva verksamheten har vi en ny Siemens DT (Somatom Drive) med möjlighet till fler DT-kranskärlsundersökningar med hög kvalitet. Vi har dessutom maskiner från Mediel och genomlysningsmaskin från Siemens. Våra MR-kameror kommer från GE. De används både till våra akuta och elektiva flöden.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Tel:0858701571

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.