Capio
Capio

Samordnande distriktssköterska till Capio Hemsjukvård i Täby

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-11

Beskrivning av tjänst

Är du en utbildad distriktssjuksköterska som trivs med att arbeta administrativt och söker ett roligt och varierat arbete med samordningsansvar? Nu söker vi på Capio Hemsjukvård en till samordnande distriktssköterska till vår enhet i Täby.

Arbetsuppgifter

På Capio Hemsjukvård utför vi basala hälso- och sjukvårdsinsatser samt tar uppdrag från 1177 Vårdguiden. Vi arbetar på uppdrag från Region Stockholm och våra insatser sker under kvällar, helger och nätter. Hemsjukvården i Stockholm växer och vi söker nu en samordnande distriktssköterska till vår enhet Nordost. Enheten har sitt kontor i Täby och patienterna finns runtom i Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker.

I rollen som samordnande distriktssköterska leder och samordnar du den dagliga driften på enheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att planera, organisera och följa upp sjukvårdsinsatser som våra undersköterskor och sjuksköterskor utför i patienternas hem under jourtid. Du har en central funktion i samverkan kring patienten och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden samt ansvarar för dokumentation i vårt journalsystem. Tjänsten utgår från enhetens kontor i Täby och din arbetstid är förlagd 8–17, måndag till fredag.

En viktig del i arbetet är den daglig kontakten med de vårdcentraler som remitterar patienterna till oss och fokus på patientsäkerhetsarbete är grundläggande för rollen. Du arbetar även i nära samarbete med övrig administrativ personal samt med de undersköterskor och sjuksköterskor som utför det kliniska arbetet. I arbetet ingår även utbildning och delegering av undersköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktsjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet av arbete i en ledande befattning. Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift och har god datorvana. 

Har du tidigare arbetslivserfarenhet av hemsjukvård är även det mycket meriterande.

Färdigheter och din personlighet

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att ditt hjärta klappar lite extra för hemsjukvården och att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll.

Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och har en pedagogisk fallenhet och ett intresse för att utbilda. Som person är du strukturerad, flexibel och har ett lösningsfokuserat perspektiv.

Villkor och ansökan

Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och kommunal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Denna annons gäller en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.