Vård online
Vård online

Samordnare/sjuksköterska till hemsjukvården på Capio Östermalm vårdcentral

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Publicerades: 2022-07-26

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Mottagningen är belägen på Östermalm. Vi är en personlig vårdcentral med ca 25 anställda som har ansvar för våra drygt 13500 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ostermalm-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/xz22Vv

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter i hemsjukvården är planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem och arbetar i team med läkare, distriktssköterska, sjuksköterska och undersköterska.

I din roll som samordnare ingår det att planera och strukturera det dagliga arbetet, både på kort och lång sikt. I ditt ansvar ingår planering av introduktion för nyanställda ssk/dsk/usk i hemsjukvården och även ansvara för studenter på hela vårdcentralen. 

Tillsammans med vc och biträdande vc bidra till verksamhetsutveckling, inventering av behov av utbildning/fortbildning bland kollegor. Ansvara för veckovisa hemsjukvårdsmöten och hålla i agendan.

Du kommer att ansvara för kontakten med externa vårdgivare som i teamsamverkan är involverade i patientens vård. I din roll som samordnare ingår även patientarbete och du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden.


Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med ledaregenskaper. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket. Som person är du stabil, trygg och empatisk. Du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med andra och trivs med teamarbete. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrigt

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Bitr. verksamhetschef Frida Rodriguez, Tel:0734-449632

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.