SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Samtalsbehandlare med grundläggande psykoterapiutbildning

Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Publicerades: 2023-03-10

Om oss

Capio vårdcentral Berga ligger i Linköpings södra stadsdelar, cirka 3-4 km från Linköpings centrum. Vi växer och behöver bli fler.
Vi har drygt 12300 listade patienter. Berga är ett spännande område att arbeta i med patienter i alla åldrar, flera äldreboenden, många barnfamiljer, däribland en del patienter från andra länder. Vi är cirka 55 anställda personer som arbetar tillsammans för patienternas bästa. Utöver yrkesspecifika möten har vi dagligen gemensamma möten och ett nära samarbete med hemsjukvården. I nuläget har vi etablerade team kring diabetes, astma/KOL, BVC, inkontinens, bensår och psykosociala besvär. Vårdcentralen erbjuder även sexualrådgivning, hjälp med tobaksavvänjning, rehab-koordinator och fysioterapeut på plats. Riktad äldremottagning och rehabteam är under utveckling just nu. Ytterligare satsningar ligger i startgroparna.
I mitten av december 2019 öppnade vi ytterligare en vårdcentral i Linköping, Vasastaden. Det är en mindre enhet med målsättning 6000 listade. Lokalerna i det helt nybyggda huset är utformade för att underlätta flexibel och teambaserad verksamhet. Vi bedriver ett tätt samarbete mellan dessa båda vårdcentraler genom kontinuerligt förbättringsarbete, flexibilitet och att hjälpa varandra när det behövs.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Förmågor och färdigheter

Vi söker en kurator/psykoterapeut/psykolog till våra vårdcentraler. Du kommer att arbeta med egen mottagning till största delen, men även med behandling via internet. Du kommer att ingå som en del i vårt psykosociala team. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på engagemang och delaktighet från medarbetare. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Stort fokus på personliga egenskaper och förmåga att arbeta självständigt med egen mottagning och också i psykosocialt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg kurator/psykoterapeut/psykolog med lägst grundläggande psykoterapiutbildning, gärna med erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller intresse för primärvårdens rehabiliteringsuppdrag.  

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.  Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Heltid

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-06-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Viktoria Sparv, Tel:076-1708067

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.