Vård online
Vård online

Sjuksköterska - Natt (Sommarvikariat)

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-01-27

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna! 
Just nu söker vi två nattsjuksköterskor som vill arbeta hos oss i sommar. Som sjuksköterska hos oss träffar du patienter från 18 år och uppåt, med en stor variation av diagnoser och problematik.

Vi erbjuder 34 vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax, allmänkirurgi, ortopedi och medicinska komplikationer.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter 
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska.  

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta kliniskt. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
- Deltid/Heltid, Säsongsanställning 3 månader
- Tillträde: juni 2023 eller enligt överenskommelse
- Du arbetar enligt schema med tjänstgöring natt

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hoppas du vill bli en av oss! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

74-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lehestan Bawa, Tel:0738628568

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.