Vård online
Vård online

Sjuksköterska / Distriktssköterska till chatten på Ringens Vårdcentral!

Sista ansökningsdag: 2022-06-20

Publicerades: 2022-05-13

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 24 500 listade patienter och 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg.
Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Ta chansen att arbeta i vårt digifysiska team på vårdcentralen! Du arbetar med sedvanliga medicinska bedömningar, ger egenvårdsråd, hänvisar till rätt vårdnivå och bokar fysiska besök på vårdcentralen när det är medicinskt motiverat.

I vårt proffsiga och välfungerande team ingår sjuksköterskor, läkare, psykologer och fysioterapeut. Möjlighet finns att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Erfarenhet av Tele Q och mottagningsarbete på vårdcentral är meriterande, då det finns möjlighet att kombinera dina arbetsuppgifter i chatten med tjänstgöring i telefon eller mottagningsarbete om så önskas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med god kamratanda, mycket driv och tydligt patientfokus! 

Vårdcentralen är belägen vid Skanstull mitt på Södermalm med goda kommunikationsförbindelser och tillgång till flera restauranger och butiker.

OBS! Tjänsten är heltid, arbetstid måndag - fredag kl 07.00-15.30.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning och förskrivningsrätt. Du har goda kunskaper i kommunikation via text på svenska och engelska, är van vid att arbeta självständigt, känner dig trygg i din yrkesroll och strävar efter en hög medicinsk kvalitet.

Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga och vill vara delaktig i vårdcentralens digitala utveckling.

Arbetslivserfarenhet

Minst 5 års erfarenhet av primärvård eller liknande verksamhet med sjukvårdsrådgivning och medicinska bedömningar.

Övrig information

Vi intervjuar fortlöpande. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kristina Östling, Tel:kristina.ostling@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.