Vård online
Vård online

Sjuksköterska / Samordnande Sjuksköterska – Capio Geriatrik Nacka Avd 51

Sista ansökningsdag: 2022-10-10

Publicerades: 2022-09-13

Beskrivning av tjänst

Är du sjuksköterska och har erfarenhet av arbete inom slutenvården samt trivs med att arbeta delvis som samordnare och delvis kliniskt utifrån din profession? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Capio Geriatrik Nacka består av fyra mindre geriatriska vårdavdelningar med 17 vårdplatser/avdelning, en palliativ avdelning med 12 vårdplatser, ASIH med omkring 100 inskrivna patienter samt en geriatrisk öppenvårdsmottagning och en paramedicingrupp som stöttar alla avdelningar. Just nu söker vi en till samordnande sjuksköterska till vår geriatriska avdelning 51. 

Om rollen

Som samordnande sjuksköterska har du det övergripande ansvaret för utskrivningsplaneringen för samtliga inneliggande patienter på enheten och målet är en trygg hemgång. Samordnarfunktionen är bemannad måndag till fredag mellan Kl. 7.00 och Kl.15.30. Som samordnande sjuksköterska håller du i morgonmöten, tar telefonsamtal, meddelar eventuell möjlighet att ta emot fler remisser och bokar lämplig transport. Arbetet fokuserar på in- och utskrivning och intag av patienter. Du har kontakt med bakjour och kollegor och försöker skapa ett så jämnt patientflöde som möjligt. I arbetet använder du våra digitala verktyg, Frisq, Webcare och Take Care. Beställning av läkemedel kan även förekomma i tjänsten.

Vi har redan en samordnande sjuksköterska hos oss, men vi vill anställa en till, så att ni kan arbeta som samordnare varannan vecka och kliniskt varannan vecka och utveckla rollen tillsammans. Vi tror att det skapar en bättre variation i ert arbete och även att det här upplägget passar verksamheten bra. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom slutenvården. Du har en god förmåga att kommunicera med andra och är bra på att samarbeta. Du trivs i en varierad roll. Meriterande är om du haft en liknande tjänst och arbetat i Frisq och Webcare. 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du:
- Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga
- Du är strukturerad och tydlig till din person
- Är flexibel, och har god kommunikativ förmåga
- Är lyhörd och serviceinriktad
- Har en drivande attityd i utveckling och förnyelse av arbetet 

Vi erbjuder dig

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag 
- Individuell lönesättning
- Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram
- Möjligheten att arbeta på en arbetsmiljöcertifierad arbetsplats 

Anställning
- Heltid, 37 tim/vecka
- 50% som samordnande sjuksköterska och 50% kliniskt (varannan vecka)
- Helgtjänstgöring förekommer vid veckor av kliniskt arbete (vi ser givetvis till att du får din veckovila).
- Tillsvidare med provanställning på 6 månader
- Tillträde: enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Rosenqvist, Enhetschef, telefonnummer 073-7454672. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 10 oktober 2022.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rebecca Rosenqvist, Tel:0737454672

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.