SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) Täby

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-09

Beskrivning av tjänst

Spännande, självständigt och stimulerande tjänst om 100 % på ASiH Norrort Täby

Vår verksamhet växer och vi söker nu nya kollegor som är intresserade av verksamhetsutveckling och spännande arbetsuppgifter. Vi utgår från fräscha lokaler i Arninge.

Som sjuksköterska hos oss utför du avancerad sjukvård i hemmet. Grunden i vår verksamhet är att vi ska möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Du deltar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i teamet. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Verksamheten bedrivs dygnet runt, som sjuksköterska hos oss erbjuder vi regelbunden handledning.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Vår verksamhet strävar efter att ständigt förbättra vården och för tillfället driver vi ett spännande utvecklingsprojekt med fokus på samverkan med andra vårdgrannar.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet då du ska jobba självständigt i patientens hem, kunna prioritera och känna dig bekväm med att fatta beslut, i samråd med kollegor, patient samt närstående. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, ASIH-vård, specialistutbildning inom vård av äldre, och/eller onkologi.

Giltigt B-körkort är ett krav då vi vårdar patienterna i deras hem.

Rekryteringen sker löpande.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Enl ök. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Lön

Enl ök

Tillträde

Enl ök

Kontaktperson Capio

Anna Notling Karlsson, Tel:070-1608514

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.