Vård online
Vård online

Sjuksköterska ASIH Dalens sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-08-01

Publicerades: 2022-07-01

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vårt ASIH?

Beskrivning

Capio ASIH Dalen erbjuder "Avancerad Sjukvård I Hemmet" för patienter i livets slutskede samt vid behov av medicinska insatser på grund av allvarlig sjukdom eller tex påfrestande behandling. Vi har ett tätt samarbete med Capio SPSV Dalen som är en palliativa vårdavdelning med 16 vårdplatser för  patienter i livets slutskede. Grunden i vår verksamhet är att möjliggöra för patienter att vara kvar i hemmet trots stora behov av sjukvård. Vi utgår från Dalens sjukhus i Enskededalen och har ca 215 patienter anslutna.

Vi är en familjär arbetsplats med en låg personalomsättning.

Det är enkelt att ta sig till oss, promenadavstånd till tunnelbanan (Blåsut) och bussarna stannar direkt utanför sjukhuset.

Vi söker nu sjuksköterskor som vill arbeta hos oss på ASIH

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom specialiserad palliativ vård och ASIH.  Arbetet är stimulerande, utvecklande, nytänkande och du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbetskamrater som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut. 

Kvalifikationer

- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska med några års erfarenhet.
- Du ska bör kunna arbeta självständigt och känna dig bekväm med att fatta egna beslut i samråd med kollegor, patient och närstående.
- Körkort är ett krav.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdbidrag
- Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet
- Eget gym
- Individuell lönesättning
- Arbetstiden är 37 timmar per vecka för heltid
- Möjligheter till vidareutbildning 

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enl överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulrika Nilsson, Tel:073-6618701

Ulrika Persson, Tel:070-4843563

Helena Nyren, Tel:076-0509566

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.