Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Sjuksköterska Capio ASIH Vinsta

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-05-29

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio ASIH är specialiserade på att ge vård i hemmet till patienter med behov av avancerade sjukvårdsinsatser. Som på sjukhus, fast hemma. Våra patienter får hjälp med till exempel läkemedelsbehandling, symtomlindring, intravenöst dropp, blodtransfusioner och råd om hjälpmedel i vardagen. Upptagningsområdet är Stockholm västerort och omfattar just nu ca 80 patienter. Största patientgrupperna är palliativa patienter samt patienter med avancerad cancerbehandling. Som regel träffar vi våra patienter en gång/vecka - på deras veckobesök där vi tillsammans med patient/anhöriga stämmer av måendet.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Grunden i vår verksamhet är att möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Du leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens vård med varierande antal besök per vecka, vissa patienter träffar man dagligen och andra någon gång per vecka tillsammans med övriga i teamet. Arbetet sker i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans ska uppnå högsta möjliga livskvalitet för patienten. Samarbete sker även med andra vårdgivare där du kommer delta aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete. I verksamheten har vi även vårt eget piccline team. Tjänstgöringen omfattar dag, kväll och helgarbete.

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård
  • Meriterande om du har erfarenhet av ASIH, palliativvård eller geriatrik
  • Meriterande med vidareutbildning som t.ex. DSK
  • Giltigt B-körkort är ett krav

 

Vi erbjuder

- Vi är en arbetsplats som strävar efter att trivas och ha kul på jobbet
- Vi använder hybridbilar med automatlåda
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdbidrag
- Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet
- Individuell lönesättning
- Arbetstiden är 37 timmar per vecka för heltid
- Möjligheter till vidareutbildning 

 

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader.

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig!

Vi arbetar fortlöpande med intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Kontakta rekryteringsansvarig för mer information.

Petter Back

Rekryterare  

Petter.back@capio.se

072-999 13 25

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

37tim./v.

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt ök.

Kontaktperson Capio

Petter Back, Tel:072-9991325

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.