Vård online
Vård online

Sjuksköterska Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2023-01-01

Publicerades: 2022-10-07

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning
Sjuksköterska med färre patienter per team och nära ledarskap/stöttning!

Under våren har vi bedrivit förbättringsarbete inom Hjärtkliniken för att bla utjämna arbetsbelastning för alla medarbetare, samt ett närmare ledarskap för omvårdnadspersonalen genom biträdande vårdenhetchefer och flödesledare.

- Hjärtavdelning 31 svikt/vitier 19 vårdplatser och "Kardiologisk högflöde" + 4 vårdplatser för ex bröstsmärta/ischemi/arytmi/korta sviktbehandlingar < 24timmar 4-5 patienter/team

- Hjärtavdelning 33 arytmi - arytmipatienter -6 patienter/team.

- Dagvård hjärt - planerad utökad verksamhet kvällstid med bröstsmärtepatienter dag-/kväll - tätt samarbete med övriga kliniken - rotation mellan klinikens övriga enheter

- Hjärtavdelning HIA, ischemi - 12 vpl varav 2 vpl är HIA1, patienter med utökat behov av övervakning och behandling, ex artärnål, NIV, potenta läkemedel.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för kardiologi. Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande, för att arbeta på HIA är det ett krav. Som person är du positiv och ser möjligheter. Du trivs med att arbeta med patienten i fokus och i team med andra professioner.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge Vårdenhetschef ischemi, Tel:08-58702858maria.jynge@capiostgoran.se

Beatrice Bertel Vårdenhetschef arytmi, Tel:08-58701149beatrice.bertel@capiostgoran.se

Dusanka Stojadiniovic Vårdenhetschef svikt/vitier, Tel:08-58701180dusanka.stojadinovic@capiostgoran.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.