Vård online
Vård online

Sjuksköterska med Astma/KOL kompetens

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Publicerades: 2022-10-05

Om oss

Vill du bli en del i vårt härliga gäng?

På Capio Vårdcentral Ystad har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark, kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på 50 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 14000 listade patienter – idag och genom hela livet. Vårdcentralen är centralt belägen i Ystad med närhet till både centrum och havet. Det är lätt att ta sig till oss med tåg och lokalbuss och vi har goda parkeringsmöjligheter för dig som åker bil.

Vi har en mängd olika mottagningar såsom distrikts -och undersköterske -, diabetes-, astma/KOL- samt lättakutmottagning. Vårt fantastiska rehabteam arbetar framgångsrikt med sjukskrivningsfrågor och vi arbetar aktivt med livsstilsfrågor tillsammans med våra samarbetspartners Capio Fysio & Friskvård i Ystad. Vi erbjuder patienter med psykisk ohälsa direktkontakt med kurator. I huset finns även BVC och BMM. Vår nära dialog med sjukhus, kommun och andra samverkanspartners gör att samarbetet kring patienter är smidigt och mycket välfungerande.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi satsar mycket på att förbättra vården för patienter med astma/KOL.

Som medarbetare hos oss vill vi att du ska känna att du och din kompetens är viktig. Vi erbjuder dig en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats som präglas av gott samarbete och där du ges goda kompetensutvecklingsmöjligheter. Inom företaget finns flera vårdcentraler med astma/KOL mottagning, vilket innebär att du enkelt kan få kontakt och erfarenhetsutbyte med dina kollegor och andra nätverk. Du kommer också att ha ett nära samarbete med läkare och övrig vårdpersonal på enheten.

Arbetsuppgifter

Del av arbetet kommer att innebära sedvanliga uppgifter såsom mottagningsarbete på lättakut, medicinska bedömningar och rådgivning såväl direkt som via telefon och chatt. Du kommer dessutom att arbeta självständigt med astma/KOL- mottagning. Här ingår uppgifter såsom information om astma och KOL, medicinering och behandlingar, allergiutredning, lungfunktionsundersökning/spirometri och rökavvänjning mm

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom Astma/KOL 

Villkor

Vi gör fortlöpande urval samt kallar till intervju 

Tillträde: Efter överenskommelse, Tillsvidareanställning
6 månaders provanställning tillämpas 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Christina Nilsson, Tel:0704-501817

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.