Vård online
Vård online

Sjuksköterska natt till Nynäshamns Geriatrik

Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Publicerades: 2023-01-02

Beskrivning av tjänst

Om oss

Vill du arbeta på en liten trevlig geriatrisk klinik i skärgårdskommunen Nynäshamn? Capio geriatrik är en akutgeriatrisk vårdavdelning med 22 vårdplatser belägen på Nynäshamns sjukhus i trivsamma och rymliga lokaler. Intag sker dygnet runt via akutsjukhus, ambulans, hemsjukvård och vård- och omsorgsboende. Hos oss får du tillfället att utvecklas i din yrkesroll då du möter patienter med varierande diagnoser och har möjlighet att vara delaktighet i kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi tycker det är viktigt med kompetensutveckling och uppmuntrar dig att gå kurser och utbildningar.

 

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar tillsammans med en undersköterska och har ett tätt samarbete med bakjoursläkaren som har beredskap i hemmet. Du bedömer, planerar och utför omvårdnadsinsatser utifrån patientens individuella behov. Du ger läkemedel, följer upp patienternas status enligt läkares ordination och dina egna bedömningar. Du skriver in patienter och förbereder utskrivningar till nästkommande dag. 

 

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet inom akutsjukvård eller geriatrisk vård.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som bidrar till ett gott arbetsklimat och tycker om samarbete. Du är patientsäkerhetsmedveten och intresserad av att utveckla din egen kompetens och din arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar.

 

Vi erbjuder dig

  • en trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
  • individuellt anpassad introduktion.
  • individuell lönesättning.
  • möjlighet till kompetensutveckling.
  • friskvårdsersättning (3000 kr/år). 

 

Anställningsform

  • Schemalagd arbetstid, heltidsmåttet är 32,33 tim./v.
  • Arbete var tredje helg.
  • Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning).
  • Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

32,33

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-03-01

Kontaktperson Capio

Mikaela Sundell Rydén, Tel:08-12066531

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.