Capio
Capio

Capio CFTK söker sjuksköterska, natt

Sista ansökningsdag: 2023-10-01

Publicerades: 2023-08-28

Om oss

Capio Centrum För Titthålskirurgi (CFTK) erbjuder privat finansierad överviktskirurgi samt allmänkirurgi, ex bråckkirurgi. Vår verksamhet är centralt belägen på Drottninggatan i Stockholm, nära Odenplan. Vår huvudsakliga patientgrupp är obesitaspatienter som kommer från hela landet och även från andra länder. Vi har två operationssalar, en polop sal, en pre- och postoperativ enhet samt en vårdavdelning med 7 enkelrum. Vi hyr också ut operationssalar och operationsresurser till andra vårdgivare ex. öron näsa hals, gynekologi och urologi. Vi är ett team på ca 18 anställda som tillsammans är måna om att ge våra patienter bästa möjliga vård, bemötande och uppföljning.

Beskrivning av tjänst

Om oss

På Capio CFTK har vi lång erfarenhet av överviktskirurgi och har utfört mer än 5 500 operationer. Vi utför även bråckoperationer, operation av anala besvär, lipom, aterom och skopier. Hos oss arbetar kirurger, specialistsjuksköterskor, dietister och en verksamhetschef för att kunna erbjuda våra patienter den bästa vården. CFTK är belägen i centrala Stockholm.

Varför jobba på Capio?

Vi är människor som bryr oss om människor. Att finnas där för våra patienter och varandra är något vi gör idag, och genom hela livet. Vårt uppdrag är tydligt, likaväl som vårt mandat. Tillsammans ser vi möjligheter till förbättring och vågar agera. Det är kraften i att vilja utveckla och utvecklas som ger dig förutsättningar – att hos oss – nå så långt du vill.  

Tillsammans gör vi skillnad. Vill du vara med?

Din roll

Vi söker nu en sjuksköterska som kan arbeta natt på vår fina klinik i Stockholm City. Vi utför olika typer av operationer, bland annat övervikts-, allmän-, och robotkirurgi. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för en postoperativ avdelning där du stöttar och vårdar patienter efter utförd kirurgi. En del administrativa uppgifter förekommer tex. att scanna in och förbereda journaler.

Vi erbjuder dig

Vi är stolta över vår fina gemenskap och samarbete på kliniken och det är något vi gärna ser att du bidrar till. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med flexibla arbetstider. Arbetsplatsen präglas av närvarande ledarskap med korta kommunikationsvägar. Vi har kollektivavtal.

Om dig

Vi söker en trygg och förtroendeingivande person med intresse och engagemang för postoperativ vård. Du är även trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning. Erfarenhet av journalsystemet Take Care.

Meriterande: Specialistutbildning inom anestesi/akutsjukvård, akutsjukvård eller kirurgi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Yrkeskategori: Sjuksköterska, natt. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Månadslön, enligt överenskommelse

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontakt: Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta verksamhetssamordnare Caroline Dovling på e-post: caroline.dovling@capio.se eller via telefon: 08-326220,  välj knappval ”tjänsteärende”

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elisabeth Valeskog, Tel:+4672127774

Richard Segerlund, Tel:+4670-3388002

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.