Vård online
Vård online

Sjuksköterska, natt. Nynäshamns geriatrik.

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publicerades: 2022-04-04

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du arbeta på en liten trevlig geriatrisk klinik i skärgårdskommunen Nynäshamn? Capio geriatrik är en akutgeriatrisk vårdavdelning med 22 vårdplatser belägen på Nynäshamns sjukhus i rymliga ljusa lokaler. På avdelningen arbetar vi i multiprofessionellt geriatriskt team där sjuksköterska, undersköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator ingår. Vi har två koordinatorer som ansvarar för social planering.

Intag sker dygnet runt via akutsjukhus, ambulans, hemsjukvård och vård- och omsorgsboende. Vi arbetar kontinuerligt med patientsäkerhetsfrågor och andra frågor som rör kvalitet- och utveckling. Vi strävar efter att ha en öppen och tydlig kommunikation för att effektivt utnyttja teamets resurser och nå de mål som vi satt upp i samverkan med patienten. 

Arbetsuppgifter

Natteamet består av en sjuksköterska och en undersköterska. Du samarbetar med jourläkaren som är specialistläkare i geriatrik och nås per telefon. Det är viktigt att du känner dej bekväm med att självständigt bedöma patienters hälsotillstånd och i samråd med jourläkare planera omhändertagandet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet inom akutsjukvård eller geriatrisk vård. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill bidra till ett gott arbetsklimat och har lätt för att samarbeta. Du är patientsäkerhetsmedveten och intresserad av att utveckla din egen kompetens och din arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar. 

Vi kan erbjuda dig:
• en trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
• individuellt anpassad introduktion.
• individuell lönesättning.
• möjlighet till kompetensutveckling.
• att utforma nattarbetet tillsammans med kollegor. 
• friskvårdsersättning.

Anställningsform

  • Schemalagd arbetstid, heltidsmåttet är 32,33 tim./v.
  • Arbete var tredje helg.
  • Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning).
  • Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

32,33 tim./v.

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-06-01

Kontaktperson Capio

Mikaela Sundell Rydén, Tel:08-12066531

Karina Lythell, Tel:070-4843656

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.