Vård online
Vård online

Sjuksköterska Nattjänst, Capio Geriatrik Vårberg avd 32

Sista ansökningsdag: 2022-07-03

Publicerades: 2022-06-07

Beskrivning av tjänst

Vi på Capio är med och utvecklar geriatrisk sjukvård för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

Som nattsjuksköterska hos oss har du en arbetsledande funktion med möjlighet till utveckling tillsammans med kollegorna i ditt team. Vi kommer att stötta dig så att du på ett tryggt sätt ska kunna utveckla dina färdigheter som sjuksköterska hos oss och ta det ansvar som krävs. I början av 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och vi erbjuder 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar med 16-17 patienter per avdelning. Vi erbjuder geriatrisk slutenvård i välutrustade och nyrenoverade lokaler med närhet till kommunikationer. Det multiprofessionella teamet du samarbetar med består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat omvårdnad och läkemedelsadministrering, vi använder oss av slutenvårdsdos. Medicintekniskt ingår att sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering.

Kvalifikationer

Grundutbildad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller internmedicin. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Anställningsform 
- Deltid ca 50% till 98%. Fast rullande 3 veckors schema. Tillsvidare, provanställning på 6 månader tillämpas.
- Heltidsmått: 32,33 h/v.
- Tillträde: enl. överenskommelse.

Vi erbjuder
- Individanpassad inlärning
- Individuell lönesättning
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Dubbel OB-ersättning till sjuksköterskor som arbetar natt
- Förmånligt heltidsmått
- Friskvårdsbidrag

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Hoppas att du vill bli en av oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

50-98%

Lön

Månadslön

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Bergström, Tel:0738610541

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.