Vård online
Vård online

Sjuksköterska, Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Publicerades: 2022-12-15

Beskrivning av tjänst

 

Sjuksköterskor till framtidens geriatrik – Capio Geriatrik Sollentuna

Vad utmärker en bra arbetsplats för dig? Du har svaret och vi har arbetsplatsen. Välkommen till framtidens geriatrik, välkommen till Capio Geriatrik Sollentuna.

 

Capio Geriatrik Sollentuna startade första november 2020 med inledningsvis 30 (34) vårdplatser för att sedan successivt genomföra en upptrappning fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna. Detta innebär att alla våra enheter är relativt nya och att man som anställd vara med och bygga från grunden. Den första oktober 2022 öppnar vi upp ytterligare ett våningsplan och söker sjuksköterskor till både de helt nya avdelningarna som våra befintliga. Vi erbjuder en varierande arbetsplats där du som anställd får stora möjligheter att både vara med och påverka din arbetssituation samt utveckla avdelningens arbetssätt, för att ge våra patienter bästa möjliga vård.

 

I uppdraget finns även en unik möjlighet till kompetensutveckling, genom en kombinationsroll där du får möjlighet att arbeta på både geriatriken samt på vår klinik för slutenvårdsrehabilitering beläget i samma hus.

 

Sollentuna sjukhus har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det geriatriska sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

 

Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad samt läkemedelsadministration. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete. Teamet kommer att bestå av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, logoped och kurator.

 

Som sjuksköterska arbetar du tillsammans med hela teamet för att tillgodose en god omvårdnad för allmängeriatriska patienter med olika diagnoser, till exempel frakturer, stroke och/eller infektioner såsom postcovid-19. Du utför bland annat specifik omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation i Take Care samt i kommunikationsverktyg mot kommun och primärvård och diverse medicintekniska uppgifter.

 

Kvalifikationer

- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

- Du är trygg i din yrkesroll och trivs i den patientnära vården.

- Som person är du ansvarstagande och kan fatta självständiga beslut.

- Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde.

- Önskvärt är att du är van att arbeta i journalsystemet Take Care.

 

Vi erbjuder dig

 • Kompetensutveckling: Vi arbetar aktivt med kontinuerlig individuell kompetensutveckling. På Capio har du möjlighet att delta på interna och ibland externa utbildningar. För flertalet yrkeskategorier finns också kompetensmodeller framtagna.
 • Föreläsningar: På intranätet finns information om både interna och externa gästföreläsningar som du har möjlighet att gå på, oavsett om du arbetar eller inte.
 • Webbaserade utbildningar: På vår digitala utbildningsportal Capio Academy finns flera utbildningar att tillgå, för modernt lärande och enklare uppföljning. Du ges också en överblick på de utbildningar som du förväntas genomföra. Utbildningarna innefattar allt från vård och bemötande till brand, säkerhet, hållbarhet och IT.

         Hälsa och gemenskap

 • Friskvårdsbidrag: Du får 3 000 kr/år i friskvårdsbidrag, som gäller allt från träning till avkoppling och kostrådgivning.
 • Fri sjukvård: Vi erbjuder ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskyddet.
 • Företagshälsovård: Vi samarbetar med Previa för arbetsrelaterad vård.
 • Gratis influensavaccin: För din, patienternas och verksamhetens skull får du som medarbetare tillgång till influensavaccinet varje år.
 • Motionslopp & friskvårdsaktiviteter: Vi genomför under året projekt som steg- och aktivitetstävlingar.
 • Hjälporganisationer: Vi bidrar kontinuerligt hjälporganisationer som till exempel Läkare utan gränser.
 • Kollektivavtal, ITP och mycket bra försäkringar.
 • Frukost.
 • 10% rabatt på synfelsoperationer på Capio ögon.
 • Terminalglasögon och 30 % på privata glasögon och solglasögon

 

Anställning

Heltid/Deltid. Provanställning 6 månader tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontakta rekryteringsansvarig för frågor om tjänsten,

Åsa-Maria Birgersson

Ställföreträdande Verksamhetschef, Capio Geriatrik Sollentuna, 073-467 0350

asa-maria.birgersson@capio.se

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Åsa-Maria Birgersson, Tel:0734670350