SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska sommarvikariat till Capio Geriatrik Vårberg

Sista ansökningsdag: 2023-04-06

Publicerades: 2023-03-06

Beskrivning av tjänst

Vi söker sommarvikarier till våra avdelningar för att ersätta ordinarie personal som är på välbehövlig sommarledighet under sommarperioden juni-augusti, med goda möjligheter till förlängning även efter sommaren. 

Vi söker dig som vill kombinera ledighet med arbete och önskar flexibilitet i schemaläggning. Vi hjälps åt så att du snabbt kommer in i avdelningsarbetet. Även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka, med goda möjligheter till förlängning. 

Som patientansvarig sjuksköterska ansvarar du främst för det direkta patientarbetet, där du får möjlighet att använda dina expertkunskaper som sjuksköterska och utforma och genomföra vården i samråd med patienten samt dina kollegor i det multiprofessionella teamet bestående av sjukgymnast, arbetsterapeut, undersköterska, dietist, logoped, kurator och läkare. Vi kommer att stötta dig så att du på ett tryggt sätt ska kunna utveckla dina färdigheter som sjuksköterska hos oss.

Capio Geriatrik Vårberg erbjuder 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar med 16-17 vårdplatser per avdelning, i välutrustade och nyrenoverade lokaler med närhet till kommunikationer. Vi använder digitala lösningar för att underlätta vårdarbetet, såsom journalsystemet TakeCare, dokumentationsstödet Frisq och PNA utrustning.  

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I sjuksköterskearbetet ingår bland annat att ansvara för omvårdnad och läkemedelsadministrering. Tillsammans med undersköterska och patienten ansvarar du för att planera och genomföra omvårdnadsarbetet. Medicintekniskt ingår att sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering. 

Kvalifikationer

Grundutbildad sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller internmedicin. Du som är nyutexaminerad är också välkommen med din ansökan.

Meriterande med vidareutbildning som specialistsjuksköterska, distriktssköterska eller inom medicinsk vård. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Anställningsform

- Heltid/deltid
- Vikariat under sommarperioden juni, juli & augusti
- Tillträde: enligt överenskommelse
- Dag, kväll, natt

Vi erbjuder
- Individanpassad inskolning
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning

Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsterna kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 

Hoppas du vill bli en av oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75-100% under perioden juni-augusti

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Bergström, Tel:0738610541

Arjeta Buqinca, Tel:0738610569

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.