Vård online
Vård online

Sjuksköterska till akutmottagningen S:t Görans sjukhus, Capio Bemanning

Sista ansökningsdag: 2023-02-18

Publicerades: 2023-01-23

Om oss

Capio Bemanning & Rekrytering (CBR) erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm/Simrishamn och Rekryteringsuppdrag över hela Sverige. Rekrytering till fasta tjänster av specialistläkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister, verksamhetschefer, enhetschefer och annan kontorspersonal till Capios affärsområde Äldre och mobil vård, ortopedi, specialist och Sankt Görans sjukhus.
Bemanning av specialistläkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, ASiH, Palliativ slutenvård, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO). Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta på Stockholms bästa akutmottagning via Capio bemanning! Akutmottagningen på Capio S:t Görans sjukhus tar emot vuxna patienter med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. På akutmottagningen arbetar en välkomnande personalgrupp, det finns ett öppet klimat och en omväxlande miljö. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning. Du bör tycka om att arbeta med det akuta omhändertagandet och vill vara med i det viktiga teamarbete med patienten i fokus. Förmodligen gillar du när du inte vet exakt hur arbetsdagen kommer att se ut.


Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av arbete på akutsjukhus. 

Du är trygg i din roll som sjuksköterska, ansvarstagande och samarbetsvillig

Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

 

Villkor

Till akutmottagningen söker vi dig som vill arbeta minst 75% och lägga schema för 10 veckor i taget. Du kommer att arbeta treskift, dag, kväll, natt och helg.

 

Varför arbeta för Capio Bemanning?

Tryggt; Marknadsmässig ersättning och kollektivavtal

Flexibelt, Arbeta enstaka pass, deltid eller heltid, med uppdrag som speglar din kompetens

Personligt; Vi bryr oss om vår personal och ute på uppdraget är du en i Capio-teamet

 

Du är välkommen att höra av dig till mig om du har ytterligare frågor!

Sara Edstrand Bransell  mob: 072-9991324

email: sara.edstrandbransell@capio.se

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Heltid/deltid

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Edstrand Bransell, Tel:072-9991324

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.