Vård online
Vård online

Sjuksköterska till avd 45 och 50, medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-05-20

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning
Vi erbjuder ett glatt och sammansvetsat team där du utvecklas som människa och i din profession. Tillsammans med dina kollegor har vi en öppen atmosfär där vi har nära till skratt och behöver just nu din förstärkning.

Avdelning 45 och 50 har sammanlagt 36 vårdplatser och ingår i verksamhetsområde medicin som är den största kliniken inom Capio St:Göran Sjukhus. Sjukhuset som ligger centralt i Stockholm med mycket goda kommunikationer till buss och tunnelbana erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens. På avdelningen vårdas patienter med internmedicinska diagnoser såsom mag-, tarm- och lungsjukdomar samt hematologiska och en del onkologiska sjukdomar. 
I dialog med chef så finns möjlighet att arbeta på en avdelning med fokus på ett område dvs lungmedicin eller gastroenterologi, hematologi och onkologi eller rotera mellan de olika avdelningarna.

Sedan i mars 2021 finns vi i nybyggda lokaler på dels avd 45 där alla patienter vårdas i enkelrum och på avd 50 där lokalerna blivit renoverade innan inflytt i augusti 2021.

Arbetsuppgifter
På våra avdelningar jobbar vi med ständiga förbättringar och ser möjligheter med våra utmaningar. Som sjuksköterska på avdelningen ansvarar du för patientens omvårdnad och arbetar i team tillsammans med undersköterskor, läkare, dietist och paramedicinare och har ansvar för 6-7 patienter. Inom medicin har vi även vårdenhetsfarmaceuter som hjälper till med läkemedel och avlastar sjuksköterskorna så att det skapas mer tid till patienten. Vi erbjuder dig ett positivt och utvecklande arbetsklimat där schemalagda utbildningsdagar ingår. Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion. Dessutom har du möjlighet att få en mentor mot respektive flöde för att diskutera och bolla yrkesrelevanta frågor även efter din introduktion.

Vi använder oss av Cosmic som journalsystem och Tessa som för Capio S:t Göran är ett nytt schemaplaneringssystem.

En anställning innebär 3-skift, dvs kvällar, nätter och helger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och/eller dig som är nyutexaminerad sjuksköterska, men framförallt dig med ett stort intresse för omvårdnad.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som personlig mognad och patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av högsta kvalitet är en självklarhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete men du kommer även att jobba självständigt och fatta egna beslut. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.


Välkommen med din ansökan redan idag! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Cabelduc, Vårdenhetschef, Tel:08-58703074

Karin Lundsgård, bitr vårdenhetschef, Tel:08-58703071

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.