SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till avd 45/50, medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-03-13

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning
Vi söker dig som vill utvecklas i din profession och som individ, som arbetar bra ensam och även i team. Tillsammans med dina kollegor har vi ett öppet klimat där vi har nära till skratt.

Avdelning 45 och 50 har sammanlagt 36 vårdplatser och ingår i verksamhetsområde medicin som är den största kliniken inom Capio S:t Görans Sjukhus. På avdelningen vårdas internmedicinska patienter med mag-, tarm-, lung- och hematologiska sjukdomar. Vi har flödesägare för respektive specialistinriktning som arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten, där även du har möjlighet att vara med och påverka. Främst kommer du tillhöra ett flöde men du kommer också att rotera mellan de olika specialistområdena. Här finns stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens.

Vi arbetar med ett närvarande och coachande ledarskap, där vi följer upp och skapar individuella utvecklingsplaner för respektive medarbetare, så att alla kan utvecklas efter sin egna förmåga. Vi ligger även i framkant med att använda oss av den teknologi som finns och använder iPads för underlättandet av dokumentation. Vi erbjuder dig ett positivt och utvecklande arbetsklimat. 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på avdelningen ansvarar du för den personcentrerade omvårdnaden och du arbetar i team tillsammans med undersköterskor, läkare, dietist och paramedicinare. Vi har farmaceuter på plats som hjälper till med läkemedel och som avlastar sjuksköterskorna så att det skapas mer tid för patienten. Vi arbetar med ständiga förbättringar och vi försöker alltid se möjligheter där det finns utmaningar. Du får även en individuellt anpassad introduktion.       Under hösten och våren har vi schemalagda utbildningsdagar. 

Vi använder oss av Cosmic som journalsystem och schemaplaneringssystemet TESSA. 

Vi erbjuder anställning med arbete i 3-skift i vår poängmodell och vi tillämpar önskeschema.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och/eller dig som är nyutexaminerad sjuksköterska, men framförallt dig med ett stort intresse för omvårdnad.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att kunna arbeta systematiskt, reflektivt och kommunikativt. Personlig mognad och drivande i utvecklingen där vård av högsta kvalitet är en självklarhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbetet men du kommer även att jobba självständigt och fatta egna beslut. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Sign-on bonus (gäller 1 mars – 30 april 2023)​

​För nyanställd månadsavlönad legitimerad sjuksköterska som skriver på anställningsavtal innan den sista april 2023 utges en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 mån.​

​Den nya medarbetaren ska ej vid anställningstillfället vara anställd av Capio, Region Stockholm och av dess nämnder/bolag.​
Bonusen är ej pensionslönegrundande och är bruttobelopp​

Friskvårdsbidrag till medarbetare om 5000 kronor/medarbetare per år (gäller 2023)​

Månadsavlönade medarbetare erhåller ett friskvårdbidrag om maximalt 5 000 kronor per år.​

Ersättningen ges i proportion till anställningstid samt betalas ut i efterhand efter inlämnande av kvitto. ​

Välkommen med din ansökan redan idag! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Cabelduc, Vårdenhetschef, Tel:08-58703074

Karin Lundsgård, bitr vårdenhetschef, Tel:08-58703071

Leyla Mohamed, bitr vårdenhetschef, Tel:08-58703073

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.