Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Capio Ångest och Depressionsmottagningen

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Publicerades: 2022-06-07

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Välkommen till oss i höst! Hos oss är din viktigaste roll att bemöta patienter och motivera dem till små, små beteendeförändringar varje dag. Du är duktig på att förmedla lugn och struktur och ge saklig information. Arbetsuppgifterna är varierande med både längre och kortare patientbesök samt möjlighet att följa patienter över tid. Du arbetar självständigt tillsammans med fyra trevliga sjuksköterskor och andra professioner. I tjänsten ingår dispensär som mottagningssköterska på ett rullande schema och uppföljning av läkemedel för ångest, depression, neuropsykiatriska funktionshinder och bipolära syndrom. Du träffar patienter som kommer för drogscreening, hälsosamtal, årskontroller och på korta besök under längre tid för rTMS-behandling. Är du intresserad av träning finns möjligheter att arbeta med pulshöjande fysisk aktivitet. Vi använder evidensbaserade metoder, följer regionala och nationella riktlinjer. Mottagningen ligger på Södermalm intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg med utsikt över takåsarna. Mottagningen erbjuder eget arbetsrum och frukost. Arbetstider kl. 8-17 med flexram.

Arbetsuppgifter

  • Läkemedelsuppföljning, stabilisering
  • Suicidriskbedömning och uppföljning av sviktande patienter
  • Drogscreening och läkemedelsdispensär
  • Hälsosamtal och årskontroller
  • rTMS
  • Pulshöjande fysisk aktivitet med patienter
  • Konsultationer och samverkan inom och utom mottagningen
  • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens

Kvalifikationer

Meriterande är erfarenhet av psykiatriskt mottagningsarbete, vidareutbildning i psykiatri samt bas- eller vidareutbildning i psykoterapi. Intresse för och erfarenhet av fysisk aktivitet och gruppträning. 

Personliga egenskaper

Vi söker en kollega med talang för att bemöta patienter och personal. Vi värdesätter att du är strukturerad, noggrann och tycker om att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-9307737

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.