SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till Capio ASiH Norrtälje

Sista ansökningsdag: 2023-03-27

Publicerades: 2023-02-27

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en i vårt kompetenta och trevliga gäng? 

Vi har ett roligt och omväxlande jobb, där vi utför avancerad sjukvård i hemmet, i hela Norrtälje kommun. Du som sjuksköterska leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i det tvärprofessionella teamet. Du samarbetar även med andra vårdgivare och deltar aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete. Verksamheten bedrivs dygnet runt, årets alla dagar. 

Tjänsten innebär dag- och kvällstjänstgöring

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, ge våra patienter den bästa vården.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och gärna en specialistutbildning inom palliativ vård eller onkologi, då du ska jobba självständigt i patientens hem, kunna prioritera och känna dig bekväm med att fatta beslut, i samråd med kollegor, patient samt närstående. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård eller ASIH.

Giltigt B-körkort och god körvana är ett krav då vi vårdar patienterna i deras hem.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

- Friskvårdsbidrag

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Individuell lönesättning 

 

Kontakta oss vid frågor eller funderingar
Välkommen med din ansökan.Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annika Rindar, Tel:070-1608503

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.