Capio
Capio

Sjuksköterska till Capio, Dalengeriatriken, Avdelning 52

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-08

Beskrivning av tjänst

Är du legitimerad sjuksköterska och nyfiken på att arbeta och utvecklas inom den geriatriska vården? Vi söker nu sjuksköterska till Dalengeriatriken avd. 52.

Om avdelning 52

Först och främst så är vi en underbar avdelning där vi bidrar till mycket trygghet och vi alla har nära till skratt. Unikt är att vi har en god sammanhållning och vi har högt i tak. Här hjälps vi åt.

Själva avdelning 52 är en akutgeriatrisk avdelning med dygnet-runt intag. Till oss remitteras patienter från akuten, ambulansen, slutenvården, hemmet (primärvården) och SäBo.

Vanliga förekommande diagnoser är infektioner, KOL, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes mm.
Medelvårdtiden är ca 1 vecka.

För att ge den bästa vården arbetar vi i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut, samt vid behov dietist, logoped och kurator.

På avdelningen har vi slutenvårddos som är tidsbesparande och säkert arbetssätt vid administrering av läkemedel.

Avdelningens koordinator planerar tillsammans med anhöriga, kommun, hemsjukvård, primärvården och SäBo samordningen kring patientens hemgång från avdelningen

Vid Inskrivningarna jobbar vi med I-PADs, vilket är tidsbesparande det blir framför alltmer patientcentrerade och involverande. 

Avdelningen ingår i en larmkedja vid hjärtstopp som innebär att vi har utbildning i A-HLR

Avdelning 52 är en avdelning med stort hjärta och vi är stolta över vår gemenskap och vårt samarbete gentemot varandra. Vi har högt i tak och är ett glatt gäng.

Dina arbetsuppgifter

Du deltar i teamarbetet där flera professioner ingår samt medverkar i olika utvecklingsarbeten inom verksamheten. Att du medverkar på ronder tillsammans med läkare samt delta på patientindividuella vårdplaneringar i team för att säkra och stärka patientens vårdtid och utskrivning. 

Dina kvalifikationer

Att du har goda kunskaper på sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt intresserad av medicintekniska uppgifter samt det akuta tillståndet. Hos oss tycker vi det är viktigt att du är en bra ledare och har god samarbetsförmåga, vill utvecklas och bidra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och gillar att arbeta i team.
Att kunna ge ett trevligt patientbemötande och ha humor är också viktiga egenskaper. Vi ser även att du är lugn och stabil som person och trivs i en varierande vardag.

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • A-HLR utbildning
  • Individanpassad introduktion med mentorskap
  • Friskvårdsbidrag
  • Ersättning för sjukvård upp till högkostnadsskyddet
  • Frukost varje torsdag
  • Fredagsfika
  • Fri tillgång till gym
  • Influensavaccin
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning tillämpas.
Omfattning: Heltid. 37 h/vecka, dag/kväll, inga nätter.
Sysselsättningsgrad: 100 %, deltid kan även diskuteras.
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt

Vid minsta lilla fundering eller fråga, hör av dig till:

Enhetschef Emelie Körlinger Klar

Telefon: 0723-768196

Email: emelie.klar@capio.se

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken och att just du känns rätt för oss. Ses gärna över en fika och diskuterar mera. Vi ses!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

37h/veckan

Lön

Månadslön

Tillträde

Nu

Kontaktperson Capio

Emelie Klar, Tel:0723768196

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.