Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Capio Geriatrik Nacka, avdelning 51

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Publicerades: 2022-07-20

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Nu finns möjlighet att arbeta som sjuksköterska hos oss på Capio Geriatrik Nacka! Vi på Capio är med och utvecklar geriatrisk sjukvård för att möta behovet av en åldrande befolkning. Som patientansvarig sjuksköterska ansvarar du främst för omvårdnaden i det direkta patientarbetet. Du får möjlighet att använda dina expertkunskaper som sjuksköterska och utforma och genomföra vården i samråd med patienten så långt det är möjligt. Vi kommer att stötta dig så att du på ett tryggt sätt kan utveckla dina färdigheter som sjuksköterska. Vi arbetar i multiprofessionella team som består av undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. Vi arbetar med ständiga förbättringar och alla medarbetares delaktighet är viktig i våra pågående projekt. 

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vi söker nu en sjuksköterska till avd 51 med 17 allmän geriatriska vårdplatser. Bemanningen dagtid är tre team med en sjuksköterska och en undersköterska i vardera team, på kvällen är vi två team. Vi som arbetar här är ett tryggt, kompetent och stabilt gäng med närhet till glädje och skratt. Tjänsten är på heltid men deltid kan diskuteras. Placering på Nacka Närsjukhus. Kollektivavtal finns och vi använder oss av önskeschema, arbete vid två av fem helger och flexibel arbetstid. Vi tillämpar 6 mån provanställning.


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller internmedicin. Du som är nyutexaminerad är också välkommen in med din ansökan. 

Vi erbjuder

- Individuell introduktion 
- En trygg anställning via kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning 
- Kompetensutveckling 

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig. Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Hoppas du vill bli en av oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100% (37h/v)

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rebecca Rosenqvist, Tel:073-7454672

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.