Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Vård online

Mina sidor

Ta del av våra guider och expertintervjuer, helt kostnadsfritt.

Sjuksköterska till Capio Hemsjukvård i Södertälje/Vårby!

Sista ansökningsdag: 2023-06-13

Publicerades: 2023-04-14

Beskrivning av tjänst

Är du sjuksköterska och vill arbeta inom hemsjukvården?
Nu söker vi fler sjuksköterskor till våra kontor i Södertälje och Vårby!

Hos oss erbjuds du ett varierat arbete som ger dig möjlighet att vidareutvecklas i din roll som sjuksköterska. Det innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter med ett arbetsledaransvar för våra undersköterskor. Låter detta intressant, tveka då inte att skicka in din ansökan till oss! 

Arbetsuppgifter 
Vi arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska hos oss får du arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna. Du är självständig arbetsledare för din grupp. Du arbetar i team med dina kollegor och du kan få hjälp av jourläkaren. Vi arbetar med TakeCare och Epsilon.  

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177, vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får kontinuerlig utveckling. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. 

Vi arbetar när vårdcentralen är stängd det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 

  • Är legitimerad sjuksköterska  
  • Har B-körkort och körvana
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift   
  • Är fullvaccinerad mot Covid-19

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande.

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har ett hjärta för hemsjukvården och blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet du behöver ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Vi erbjuder särskild visstidsanställning eller tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Ansökan 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön/timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hanna Ahnskog, Tel:0840901513

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.