Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Capio Hemsjukvård Innerstaden

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Publicerades: 2022-11-11

Beskrivning av tjänst

Är du sjuksköterska och vill arbeta med hemsjukvård?
Vi växer och söker nu en sjuksköterska till vår enhet Innerstaden som utgår från vårt fina kontor i Liljeholmen. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som sjuksköterska. Låter detta intressant, tveka då inte att skicka in din ansökan till oss! 

Arbetsuppgifter 
Vi arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska hos oss får du arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna du har även i viss mån egna patientbesök. Du är självständig arbetsledare för din grupp men du arbetar i team med dina kollegor och du kan få hjälp av jourläkaren. Vi arbetar med TakeCare och Epsilon.  

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177, vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får konstant utveckling. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi arbetar när vårdcentralen är stängd det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har B-körkort och körvana samt har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift   

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande   

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har ett hjärta för hemsjukvården och blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och du behöver vara strukturerad och ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Vi erbjuder allmän visstidsanställning eller tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning 

Ansökan 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

deltid/heltid

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catharina Modin, Tel:0840901350

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.